| Respirátory, které sedí dětem - diskuze na toto téma |
Máte někdo najitý obchod, kde se dají koupit designové respirátory? Můžete mi prosím poradit kam se podívat?
Eva | 14.1.2022 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Respirátory, které sedí dětemRespirátory, které vypadají dobře a ještě k tomu perfektně sedí dětem jsem našla na stránkách obchodu https://www.prozdravotniky.cz/detske-respiratory-ffp2/ Opravdu se mi líbí a hlavní je také to, že dětem perfektně kopírují obličej. Odpověď Jana | 15.1.2022 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Respirátory, které sedí dětemVypadají opravdu dobře a ani moc nestojí. Za jak dlouho to dorazilo? Odpověď Eva | 17.1.2022 13:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Respirátory, které sedí dětemExpedují rychle. Dělala jsem větší objednávku, protože jsem objednávala i testy a do tří dnů od objednání jsem měla balíček doma. Odpověď Andrea | 18.1.2022 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Respirátory, které sedí dětemTaké jsem u nich objednávala pro nás i děti respirátory a hned druhý den to bylo odesláno a následující den doručeno. Odpověď |