| maska na černé tečky - diskuze na toto téma |
ahoj maminky, poradíte mi někdo fakt účinnou masku na černé tečky? Moc děkuji eva | 10.7.2017 14:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | maska na černé tečkyahojky, záleží kolik bys do ní chtěla investovat? Odpověď magda | 10.7.2017 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: maska na černé tečkyjá jsem asi ve fázi, kdy mi je to úplně jedno prootže mě ty tečky trápí neustále a pořád dokola a potřebuji něco co mi opravdu zafunguje. Odpověď eva | 10.7.2017 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: maska na černé tečkyjá jsem moc spokojená s touhle https://www.notino.cz/ryor/aknestop-maska-na-cerne-tecky/ ale kombinuji to ještě hydratační emulzí na póry. Odpověď magda | 10.7.2017 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: maska na černé tečkytuhle ještě neznám, tak určitě vyzkouším, cena je ok, jak dlouho ti maska cca vydrží? A tu emulzi používáš jakou? Odpověď eva | 10.7.2017 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: maska na černé tečkypoužívám tuhle https://www.notino.cz/missha/super-aqua-pore-kling-hydratacni-pletova-emulze-na-rozsirene-pory/.
Jinak ta maska mi většinou vydrží, tak na dva měsíce, používám ji tak 3x do týdne ale někdy víc a někdy míň prostě podle poitu potřeby. Odpověď magda | 10.7.2017 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: maska na černé tečkybezva moc děkuji. A kupujete přímo na tom notinu? Jaké tam mají dodací lhůty? Odpověď eva | 10.7.2017 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: maska na černé tečkymě vždy všechno chodí do 3 dnů, někdy i do dvou, když objednávám hned ráno. Odpověď magda | 10.7.2017 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: maska na černé tečkysuper moc děkuji, jdu na to :-) Odpověď Sara | 24.8.2018 15:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: maska na černé tečkyAhoj holky mate nekdo zkusenosti i s jinyma znackama na ty cerny tecky nez jen od pilatenu? diky Odpověď Lenicka | 27.8.2018 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: maska na černé tečkyHele ja jsem s tim pilatenem spokojena, vytahne to vsechny ty cerny tecky a dobre se to oddelava ta maska, takze jsem jinou znacku nepotrebovala zkouset :) Odpověď Sara | 28.8.2018 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: maska na černé tečkySuper tak ja to taky objednam z toho notino.cz a uvidim jestli mi to teda pomuze, dekuji za odezvu Odpověď Sandra | 11.7.2017 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | maska na černé tečkyzkoušela jsi už tu černou pilaten? Já si ji objednala na notinu a byla jsem překvapena, je opravdu účinná :) a nebo se mrkni na to notino, mají tam spousty značek a dobrý je i ryor Odpověď Radka | 11.8.2017 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | maska na černé tečkypouzívám od Vichy a jednou za cas nejakou masku s cerným uhlím...a cerných tecek jsem se zbavila. Odpověď Aneta | 22.8.2017 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: maska na černé tečkyCo je to presne, nejak to nemuzu najit. diky Odpověď Radka | 30.8.2017 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: maska na černé tečkyJe to tady tahle https://www.ageo.cz/produkt/pripravek-pro-cisteni-pleti-s-nedokonalostmi-3-v-1-normaderm-tri-activ-cleanser-125-ml-92933 pekne cisti a hojí. Odpověď Aneta | 30.8.2017 14:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: maska na černé tečkyVyzkousím ji, kdy mi asi dojde, kdyz ji ted objednám? Odpověď |