| plán bez dětí - diskuze na toto téma |
Ahojkyy, s přítelem jsme na pár dní bez dětí a chceme s pár přáteli někam zajít, máte nějaký tip nějaký zažitkový večer co bychom si mohli udělat? :-) Lada | 16.1.2022 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | plán bez dětíNevím odkud jsi, ale když jsme byli s partou v Brně, tak nám byla doporučena únikovka v Brainfaq a byla to paráda ! Odpověď Míša | 19.1.2022 13:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: plán bez dětíBrno máme v dosahu akorát s únikovou hrou nemáme nikdo zkušenost, tak nevím jestli bysme si s tím poradili .. Odpověď Zuzka | 20.1.2022 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | plán bez dětíÚniková hra zná jako super nápad :-) Odpověď Petra | 21.1.2022 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: plán bez dětíTaky mě napadlo uniková hra, je to bezva a zajímavá zábava :-) Baví mě tyhle hry:-) Odpověď Ema | 23.1.2022 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: plán bez dětíA mohu se zeptat kde jsi byla na té únikové hře? :-) Odpověď Petra | 24.1.2022 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: plán bez dětíJá byla na https://brainfaq.cz/ je to nejlepší únikovka v Brně:-) A že jsem jich vyzkoušela dost, tyhle se mi líbily nejvíc :-) Odpověď Ema | 25.1.2022 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: plán bez dětívypadá to dost dobře:-) Jaká hra se ti líbila? Odpověď Petra | 26.1.2022 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: plán bez dětíByla jsem na třech a všechny jsou super ale nejvíc jsem si užila asi labyrint :-) :-) Odpověď Ema | 27.1.2022 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: plán bez dětíjoo ta mě taky zaujala, jsem rozhodnutá, jdu do toho :-) Jsem na to zvědavá jaké to bude :-) Odpověď |