| Dárek pro dcerku k narozeninám - diskuze na toto téma |
Čím překvapit dceru k 18 narozeninám? Dokážete mi poradit prosím co by ji tak mohlo udělat radost? Z čeho by mohla být nadšená?
Tereza | 19.1.2022 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro dcerku k narozeninám Já jsem pro svoji dceru k 18 narozeninám vybrala provázkový náramek s laboratorním diamantem a ta z toho byla opravdu strašně nadšená. Nosí ho pravidelně a já jsem ráda, že jsem ji vybrala něco, co se jí líbí.
Odpověď Veronika | 19.1.2022 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro dcerku k narozeninámKde jste to pro svoji dceru kupovala? S laboratorním diamantem to je přesně co? To je něco jiného než normální diamant? Odpověď Barbora | 20.1.2022 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro dcerku k narozeninámJestli vám do toho můžu vstoupit, tak nejde náhodou o značku www.tiami.cz ? Mám od nich taky provázkový náramek s diamantem a dostala jsem se k nim přes kamarádku, která taky jejich šperky nosí a hrozně mě zaujalo to jejich provedení náramků. Mám ráda decentní a originální šperky, což oni mají a hlavně laboratorní diamant si drží taky svou hodnotu a hlavně je cenově mnohem dostupnější. Odpověď Daniela | 20.1.2022 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro dcerku k narozeninámDcera bude mít 18. za dva měsíce a hrozně si přeje běhací pás, takže jsem jí už předběžně vybrala tady tento model, tak se s mužem těším na její reakci :))https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t600i Odpověď Kačka | 22.1.2022 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro dcerku k narozeninámZdravím co kupujete svým 15. letým dcerám za dárky? Odpověď Edita | 24.1.2022 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro dcerku k narozeninámNo u nás se letos budou k narozeninám kupovat chytré hodinky. Přijde mi, že to teď mezi dětmi hodně frčí a syn nemůže být pozadu :). Odpověď Marga | 25.1.2022 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro dcerku k narozeninámJá jsem zase objevila v diskuzích eshop darkoviny a dost mě zaujal, takže by se tam dalo taky vybrat :-) Odpověď Kačka | 30.1.2022 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dárek pro dcerku k narozeninámTakže ty jsi ta objednávala, výběr tam tedy mají opravdu velký! Tak jsem jí nakonec objednala tento balíček https://www.darkoviny.cz/darkovy-balicek-vypestuj-si , má ráda přírodu a pořád si něco sází u nás na zahrádce, tak si myslím, že se jí to bude líbit :-) Odpověď Marga | 2.2.2022 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dárek pro dcerku k narozeninámJeště ne, ale chystám se ta vybrat mamce k narozeninám a manželovi k výročí. Odpověď Kačka | 30.1.2022 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro dcerku k narozeninámMohla bych se zeptat jakou značku si jí vybrala ? :) Odpověď Xena | 23.1.2022 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro dcerku k narozeninámCo třeba kryt na telefon s vlastní fotkou, to mi přijde jako fajn dárek pro všechny věkové kategorie :-) Odpověď Domča | 26.1.2022 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro dcerku k narozeninámJaj to zní fakt dobře, předpokládám, že ho tedy máš také že? Odkud h prosím máš? Odpověď Xena | 2.2.2022 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro dcerku k narozeninámAno kryt od nich mám a to ne jen jeden, přikládám rovnou odkaz https://www.picasee.cz/design/vlastni-design-fotografie , když se podíváš i na jejich facebook, tak mají velmi dobré recenze. Odpověď Libuška | 25.1.2022 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro dcerku k narozeninámJá nevím, co vaše dcerka má nebo nemá, ale té mojí udělala k narozeninám velkou radost uv lampa na nehty od www.rajnehtu.cz/uv-lampy :) Dlouho jsem taky nevěděla, ale ona si pár měsíců před narozeninami začala hodně dbát právě na vzhled nehtů a toho, jak vypadají její ruce. Začala randit s klukama a tak. Tak jsem si říkala, že asi není na co čekat. :) Odpověď Miška | 27.1.2022 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro dcerku k narozeninámJá teď dceři kupovala nový školní batoh s koníkama, sklidil obrovskej úspěch :))
Odpověď Adéla | 29.1.2022 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro dcerku k narozeninámA kdes ho koupila?
Odpověď Miška | 30.1.2022 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárek pro dcerku k narozeninámTady https://www.nejkufry.cz/ zkus mrknout mají super výběr :))
Odpověď Adéla | 31.1.2022 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dárek pro dcerku k narozeninámParáda děkuju :-)
Odpověď Soňa | 22.2.2022 22:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro dcerku k narozeninámTaky jsem teď vybrala takovej parádní na nejkufry.cz
Odpověď Míša | 28.1.2022 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárek pro dcerku k narozeninámDcerka bude mít 15. let takže jsem ji z Olivie vybrala krásnou soupravu šperků :) Odpověď Silvie | 11.2.2022 14:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárek pro dcerku k narozeninámMají krásné šperky, vyhlídla jsem si tam tady ten prstýnek, který jsem ukázala příteli, tak snad ho dostanu v pondělí na Valentýna :)) https://www.olivie.cz/2972-stribrny-prsten-se-srdickem/ Odpověď |