| Příkrmy - diskuze na toto téma |
Zdravím, za měsíc budu malému zkoušet dávat příkrmy. Chtěla jsem se zeptat - jen vaříte nebo někdo i příkrmy kupujete? Ella | 23.1.2022 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | PříkrmyAhoj, já to tak zhruba střídám, ale asi víc dávám kupované příkrmy. Dneska už jsou ty příkrmy tak dobré, že mají složení lepší než když doma uvaříte. Není to ale pravidlo samozřejmě, musíte číst etikety. Odpověď Romana | 25.1.2022 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PříkrmyZdravím, taky kupuju příkrmy, malej má 7 měsíců. Plánuju, že začnu vařit až tak kolem roku věku. Jak píše Ella, je dobré se zaměřit na složení. U nás se nejvíc kupuje značka Sunar a jejich BIO příkrmy ve skleničkách. Odpověď Sára | 28.1.2022 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PříkrmyTy brďo, oni už mají i bio kapsičky, jo ? :O Tak to se musím mrknout, od kolika do kolika let je mají ? Chutnají malému ? Odpověď Klára | 28.1.2022 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PříkrmyPoradíte, které to jsou? Myslela jsem, že Sunar má jen ty kapsičky. Odpověď Romana | 29.1.2022 21:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PříkrmyUž nějakou dobu je mají a složení je fakt perfektní, těžko uvaříte něco lepšího :) Tady máte odkaz na příkrmy https://www.sunar.cz/nase-produkty?kategorie=bio-detske-prikrmy Odpověď Šárka | 27.12.2022 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PříkrmyHele, jako vařím, ale moc tomu nedám. Máme jiné společné plány, než abych trávila čas v kuchyni... Takže kupuju příkrmy a ty teda beru od Sunaru, protože jejich jsou super složením a dětem chutnají. Odpověď Dominika | 11.5.2022 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | PříkrmyJá se zrovna po nějakém nádobí dívám a našla jsem tohle www.minikoioi.cz, vypadá hezky designově.
Odpověď Sofie | 13.5.2022 17:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PříkrmyJá jsem jela jak kdy, někdy kupované, někdy vařené, ale hlavně jsem koupila kvalitní nádobí, ze kterého já dcera i teď, když je větší.
Odpověď Dominika | 15.5.2022 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PříkrmyMinikoioi mám také. Je dobré v tom, že má přísavky na talířích a i bryndák s korýtkem je dobrý
Odpověď Sofie | 20.5.2022 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PříkrmyUvažuji nad ním, ale ještě jsem se nerozhodla
Odpověď Dominika | 23.5.2022 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: PříkrmyJá mám hodně ráda i talíř, který jde rozdělat na 3 kusy. Ideální na malou svačinku.
Odpověď Sofie | 25.5.2022 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: PříkrmyNa ten jsem se ještě nedívala, ale děkuji za tip.
Odpověď Amálka | 3.9.2022 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | PříkrmyA kupujete balenou kojeneckou vodu? Já teď četla že to vůbec není tak kvalitní jak by si člověk mohl myslet…
Odpověď Věrka | 3.9.2022 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PříkrmyJá balené vodě nikdy nevěřila, my máme filtr na pitnou vodu a moc nám to vyhovuje.
Odpověď Amálka | 3.9.2022 14:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: PříkrmyTaky už mě napadlo pořídit filtr, jaký máte? Doporučíš nějaký kvalitní?
Odpověď Věrka | 3.9.2022 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: PříkrmyOpravdu kvalitní vyrábí česká firma https://www.dionela.cz/ je to česká výroba, získali za tu jejich technologii i ocenění. Nám filtruje na kvalitu kojenecké vody a neměnila bych ani za nic!
Odpověď Amálka | 4.9.2022 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: PříkrmyTo se mi líbí děkuju za radu. Jak dlouho vám ten filtr asi tak vydrží?
Odpověď Věrka | 4.9.2022 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: PříkrmyMy ho regenerujeme asi tak jednou do roka, ale závisí to na spotřebě a místě bydliště. Doporučuju se domluvit přímo s nima, všechno nám ochotně vysvětlili a poradili s výběrem.
Odpověď Amálka | 4.9.2022 14:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: PříkrmyTak to vydrží dost dlouho to bych si ani nemyslela. Jasně super díky moc :)
Odpověď Hanina | 3.1.2023 05:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | PříkrmyDcera je ještě na mléku a je to týden co jsem zařadila rýžovou kašičku a upřímně jsem nadšená z toho, jak ji dcera krásně papá :) a ani se nedivím, protože chuťově je mají fakt dobré https://www.sunar.cz/kase Odpověď |