Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 04. června 2026, svátek má Dalibor, zítra Dobroslav
Vyhledávání

Diskuse - Moderní pleny pro dítě

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Moderní pleny pro dítě - diskuze na toto téma
Ahojky holky, hledám nějaké modernější pleny, než jen ty vyhazovací a podobné. Tak sem s nima prosím :-)

Barunka | 20.7.2017 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Já jsem nedávno našla na internetu www.papilios.eu a jsem se zbožím z toho obchodu nad míru spokojená. Opravdu moderní látkové pleny všech druhů a je vidět, že se na zboží pro děti specializují.

Odpověď
Linda | 22.7.2017 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Moderní pleny pro dítě
Mám takový dotaz...jakou mastičku používáte pro mimi na opruzeniny?

Odpověď
Romana Vránová | 9.8.2017 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Moderní pleny pro dítě
Jendoznačně zkus tuto mastičku! https://www.rosenpharma.cz/produkty/dermokosmetika/prvni-pomoc/neophytiol Je skvělá jak na opruzeniny, tak i na potničky...Teď v tom horku je skvělá. Určitě oceníš, že ji más...

Odpověď
Sandra | 23.7.2017 18:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A žádné problémy? Já nejsem moc zvyklá nakupovat na internetu.. Nikdy se mi to nijak neosvědčilo.

Odpověď
Barunka | 24.7.2017 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No nemůžu si stěžovat, objednávka dorazila v pořádku a ve správný čas. A co se zobží týče, tak vysoká kvalita, která překvapila, takže maximální spokojenost :-)

Odpověď
Sandra | 25.7.2017 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Moderní pleny pro dítě
Tak děkuji za radu a půjdu zkusit objednat :))

Odpověď
Míša | 24.11.2017 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Pokud má prcek opruzeniny, tak to kvůli něčemu je. Být vámi zkusím změnit značku plínek. Moje dcerka byla pořád opruzená a když jsem změnila značku plínek, tak jí to zmizelo.

Odpověď
Iva | 14.12.2017 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Některé děti jsou citlivější a ty lepidla a chemie, kterou jsou plíny napuštěné prostě nesnesou, čemuž se teda ani nedivím. Dneska je opravdu problém sehnat něco v čem není nacpaná chemie...

Odpověď
Mirka | 19.12.2018 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
V čem spočívá to, že jsou pleny "moderníů? Já si to jako asi moc nedovedu představit.

Odpověď
Mirka | 27.1.2019 12:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Hele, my látkové pleny kupujeme proto, že jsou pro dětskou pokožku mnohem vhodnější. Nedráždí, navíc prostě vydrží. Bavlna je kvalitní a bezpečný materiál a nám vyyhovují.

Odpověď
Majka | 28.2.2019 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Látkové pleny jsou nejlepší, ty kupujeme taky. Ty jednorázovky nám prostě nevyhovují. Kupujeme ty bambus a jsou šetrné, žádné problémy s pokožkou jsme neměli https://www.babyplace.cz/kikko-pleny-bambusova-linie-kolekce-heaven-mix-70x70-cm/.

Odpověď
Aika | 2.4.2019 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Jak často pleny kupujete? Jako myslím tím nové? Jakože jak dlouho jsou ty pleny použitelné co do kvality materiálu?

Odpověď
Soňa | 3.12.2019 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
V létě jsme začali používat tuto mastičku https://www.rosenpharma.cz/produkty/dermokosmetika/prvni-pomoc/neophytiol a je skvělá. Doporučuju.

Odpověď
Eliška | 4.12.2019 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
No, když se narodil můj malý, tak jsem dlouho přemýšlela jestli pro něj bude lepší kupovat jednorázové nebo látkové plenky. Nakonec jsem se rozhodla pro ty látkové. Hlavně z toho důvodu, že finančně vychází mnohem lépe. Jen tak mimochodem, kdyby se náhodou někdo chtěl dočíst víc o jejich výhodách, tak doporučuji mrknout sem: https://www.latkovepleny.cz/

Odpověď
Radka | 19.2.2020 10:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Za mě jsou zatím nejlepší plíny Bella Happy, jsou oproti jiným levnější a přijdou mi i méně ,,umělé,,. Prostě nám hned sedly a nepropouští…

Odpověď
Věra | 21.2.2020 20:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Souhlasím, taky je používáme. Používám i kojící vložky, příjemný materiál.

Odpověď
Kája | 25.2.2020 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky a dají se i běžně koupit v obchodech nebo jen přes e-shopy?

Odpověď
Radka | 26.2.2020 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Značku Bella Happy koupíš už snad všude. Pokud kupuješ na netu koupíš stopro na feedu, tak kupuju často i jiné věci, tak mi to vyhovuje.

Odpověď
Lenka | 21.2.2020 09:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Podle mě jsou nejlepší klasické jednorázovky. Ať si říká kdo chce, co chce, ale i po hygienické a ekonomické stránce mi to pořád vychází lépe :)

Odpověď
Lenka | 23.2.2020 13:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Ahojky jsem v sedmém měsíci a zatím zjišťuji jaké značky plen jsou na trhu a které jsou dobré. Jaké používáte?

Odpověď
Jana | 26.2.2020 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak záleží jestli chceš jednorázové nebo látkové? Někdo preferuje látkové a někdo jednorázové!

Odpověď
Lenka | 28.2.2020 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No na látkové jsme se dívala, ale raději bych asi ty jednorázové, čekám dvojčata, takže práce okolo bude dost.

Odpověď
Jana | 1.3.2020 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak každému vyhovují jiné plenky a má své oblíbené značku a naša oblíbená je bella happy. Velikost jedna má i výřez na pupík, takže to miminko aspoň netlačí na pupíku.

Odpověď
Liliana | 24.2.2020 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
To máš asi pravdu, hodně záleží na tom v jaké cenové relaci plenky dotyčná kupuje. V tomto směru by se podle mě šetřit nemělo, protože čím dražší, tak tím lepší materiál se používá ne ?

Odpověď
Adriana | 26.2.2020 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
To si dovolím nesouhlasit, ne vždy to takhle je a cena ti nezaručí kvalitu. Já dávám hodně na recenze, na přímé hodnocení rodičů a podle mě jsou nej Bella Happy, které získaly jak v roce 2017 tak i v roce 2019 cenu. Takže si nemyslím, že cena je nějakým ukazatelem kvality. Mám spoustu kamarádek, které tady tu značku pro děti kupují a jsou také spokojené www.mall.cz/znacka/bella-happy?s=bella%2520happy&quRedir=1

Odpověď
Sára | 21.3.2020 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Od bella happy jsem měla i poporodní vložky a vložky do podprsenky a s tím jsem byla spokojená. Za tu cenu mají opravdu kvalitní věci a o plínkách platí to stejné, i s těmi plínkam Panda jsem byla spokojená.

Odpověď
Markéta | 24.3.2020 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak jsou na tom co se týče materiálu ? Jsou měkké ?

Odpověď
Sára | 25.3.2020 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty od bella happy jsou měkoučké a mají super absorbci. Dcerka je ekzematik, takže jsem měla strach, aby jí nějaký způsobem v záhybech nedráždily, ale to se nestalo, takže jsme u nich mohli zůstat.

Odpověď
Janka | 2.4.2020 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ty plínečky mají teď na mallu v akci, tak se mrkni :) www.mall.cz/plenky-bella/bellahappy-maxi-box-132-ks?src=bestsellers

Odpověď
Cindy | 23.6.2020 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
co tím myslíte moderní pleny? Jakože nějaké nové značky nebo ty, co mají nějaké eko prvky?

Odpověď
Renča | 29.7.2021 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
My zkoušeli různé plenky ale stejně máme pořád problém s opruzeninama, co vám na ně nejlíp pomáhá?

Odpověď
Síma | 1.8.2021 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Já mažu NeoPhytiolem viz https://www.rosenpharma.cz/produkty/dermokosmetika/prvni-pomoc/neophytiol a problém s opruzeninama nemáme ;)

Odpověď
Šárka | 1.8.2021 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Taky jsem zkoušela měnit plenky a vlhčený ubrousky ale nepomáhá to

Odpověď
Martina | 3.8.2021 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
My mažeme BetaDermem mrkněte sem https://betaderm.cz/ krásně hojí, jde lehoucne roztírat a rychle uleví. Super je celkově i na suchou nebo podrážděnou kůži

Odpověď
Renča | 3.8.2021 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Děkuju za tip, vypadá to dobře podle toho co čtu takže určitě ho zkusím.

Odpověď
Martina | 3.8.2021 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ráda jsem poradila, určitě pomůže, já na něj nedám dopustit.

Odpověď
Kristýna | 30.3.2022 16:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Nevím co jsou podle tebe moderní pleny, ale pro mě to, že nejsou plné chemie a jsou vhodné i pro to nejcitlivější miminko, což má dle mě značka baby charm.

Odpověď
Míša | 24.7.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Já mám také plenky s výkrojem na pupík a s indikátorem plnosti.

Odpověď
Renata | 26.1.2023 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Moderní pleny pro dítě
Ahoj, mně se u syna osvědčily látkové pleny z https://www.bamboolik.cz/ . Bála jsem se látkování, že nebudu stíhat pleny prát, sušit a žehlit, ale nakonec to není tak náročné, jak jsem se bála. Tím že jsou navrchu kalhotky, tak plena krásně drží a stalo se mi snad jen jednou nebo dva krát, že plena synovi protekla.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné