| Vitamíny pro babi - diskuze na toto téma |
Ahoj, babička bude mít narozeniny :) Tak bych jí ráda udělala radost nějakým dárkem, co fakt ocení. Napadlo mě, že bych jí dala vitamíny. Kde vyberu, kde mají nějaké vitamínové balíčky? Nora | 16.2.2022 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamíny pro babiAhoj, podle mě jsou nejlepší vitamíny ty, které jsou lipozomální. Jednak složením a jednak taky účinkem a působením. Tyto vitamíny se skvěle vstřebávají, takže super. Kupuju je na https://www.bio-kult.cz/your-zooki a mohu jen doporučit. Může balíček udělat nebo balíčky mají :) Odpověď Kacula | 22.2.2022 15:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vitamíny pro babiHele, já balíčky nevyhledávám. Dělám je sama, protože do nich dám přesně to, co ten člověk ocení nejvíc. Jinak pokud hledáš kvalitní vitamíny, pak doporučuju kouknout na nabídku produktů od senzamedical.cz. Od nich kupuju já a spokojenost maximální. Odpověď Makky | 2.4.2022 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vitamíny pro babiJá od nich beru probiotika. A to pro celou rodinu, protože jsou prostě senzační. Zkusila jsem jich fakt hodně, ale tyto mi vyhovují nejvíc. Odpověď |