| Nože - diskuze na toto téma |
Pěkný děn všem. Chtěla bych se zeptat, kde nechat nabrousit nože? Kam je nosíte? :) Jde mi hlavně o to, aby nože byly naostřeny opravdu kvalitně. Jako z obchodu to bylo docela ok, žádná sláva, ale dalo se to. A doma je sama prostě nenabrousím... Madla | 30.1.2022 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | NožeAhoj, já jsem třeba na broušení doma taky úplně marná :/ Hledala jsem možnosti a našla jsem tuhle službu https://www.ostraposta.cz/. Zkusila jsem to a spokojenost maximální :) Odpověď Alex | 22.2.2022 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | NožeNo to mi ani nemluv... Právě, já bych doma sama nože nenabrousila. Určitě ne nějak kvalitně... No, nicméně na tu službu ostraposta jsem se dívala a vypadá to zajímavě. Kolik to u nich stojí? Odpověď Marina | 3.4.2022 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NožeHele, ta ostraposta má všechno info na webu. Mají to tam hodně přehledně vypsaný. Ty ceny jsou podle toho, kolik nožů a jak často necháš brousit. Takže všechno tam pohodlně najdeš. Odpověď Makky | 25.4.2022 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | NožeJeště bych se k té službě ostraposta.cz chtěla zeptat... Jak dlouho trvá, než mi ty nabroušené nože dojdou domů zpět? Odpověď Petra | 6.2.2023 16:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | NožeJak jsou na tom s kvalitou nože, co má Bakly. Nevíte? Odpověď Simona | 13.2.2023 07:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: NožeJejich nože mám, vařím každý den a neměnila bych :) v poměru cena vs. kvalita bych řekla, že je to luxus .) Odpověď |