| MS kalhotky - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat... Jaké máte zkušenosti s menstruačními kalhotkami? Používáte je? Jsou spolehlivé? Neprotékají? A jak kolik jich je na den potřeba? Linda | 30.1.2022 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS kalhotkyTak ten počet by mě taky zajímal. Momentálně jsem ve fázi, kdy si kalhotky vybírám a zatím mi nejvíc padla do oka značka Modibody co mají na eshopu maluna. Odpověď Irena | 22.2.2022 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MS kalhotkyJojo, Maluna je super shop. Mě se tam líbí to, že mají ke vše uvedené info a jsou tam i užitečné rady. I ten blog je super. Holky, kolik kalhotek na noc? Stačí vám jedny? Odpověď Kamila | 22.2.2022 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS kalhotkyMně taky vyhovujou kalhotky Modibodi jsou pohodlný a nezapařuju se v v nich a stačí mi i na ty nejsilnější dny.
Odpověď Andy | 24.2.2022 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MS kalhotkyA nezařezávají se? Já jsem na tohle hodně citlivá
Odpověď Kamila | 25.2.2022 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MS kalhotkyVůbec ne, naopak jsou moc pohodlný, i na noc.
Odpověď Andy | 26.2.2022 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: MS kalhotkyTak to je super, zkouším je objednat, děkuju za radu
Odpověď Kamila | 28.2.2022 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: MS kalhotkyNemáš za co, ráda jsem pomohla :-)
Odpověď Martina | 19.12.2024 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | MS kalhotkyDlouho jsem hledala způsob, jak si lépe organizovat menstruační cyklus, a nakonec jsem našla chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/. Díky funkci menstruačního kalendáře mám přesně přehled o tom, kdy co očekávat, a vše si můžu lépe naplánovat. Hodinky mi připomínají nejen cyklus, ale sledují i kroky, spánek a další aktivity. Jsou praktické, stylové a já je nosím každý den, protože mi šetří spoustu času i starostí. Odpověď |