| Dieta - diskuze na toto téma |
Je tu maminka, co držela proteinovou dietu? Já o ní opravdu hodně uvažuju. Koukala jsem se na možnosti a nejvíc mě zaujala dieta https://www.ketofit.cz/. Máte s ní zkušenosti? Simča | 24.2.2022 22:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJá na diety nevěřím, už jsem jich zkusila hodně ale vždycky se ty kila nakonec vrátí. Chce to změnit stravování a životní styl. Já začala cvičit, koupila jsem si legíny a tílko se sauna efektem ve kterých se pořádně zapotím a kila jdou krásně dolů :-)
Odpověď Simča | 26.2.2022 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaTady https://korzetynahubnuti.cz/cs/
Odpověď Simča | 28.2.2022 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DietaNemáš za co, ráda jsem pomohla :-)
Odpověď Sandra | 18.7.2022 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaSuper zkušenost mám s ketodiet. Měla jsem možnost vyzkoušet i jiné diety, ale na těch jsem nevydržela, protože mi ta jídla absolutně nechutnala, tak na to je potřeba dávat pozor a doporučuju vyzkoušet ty jejich ochutnávkové balíčky Odpověď Nikča | 25.7.2022 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaNo dobře, že to čtu -_-. Chtěla jsem si dát tak na dva měsíce nějakou dietku, abych se zbavila kil, co jsem nabrala na dovolené a zatím jsem ještě s žádnou zkušenost neměla, tak aspoň vím, že koupit ketodiet. Odpověď Vanda | 31.10.2022 00:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJá jsem ji držela a byla jsem moc spokojená, konečně se mi podařilo s ní zhubnout. Odpověď Pavla | 4.11.2022 21:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaJe to zhubnutí udržitelný? Nerada bych pak měla hodně velký jojo-efekt. Odpověď Vanda | 28.11.2022 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaAno je, pokud to máš srovnané v hlavě. Já si kupuji ketofit produkty i teď někdy. Odpověď Vanda | 30.11.2022 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaAle když jsem člověk se slabou vůlí a pokusím se zhubnout, tak by mě mohlo motivovat si váhu udržet. Odpověď Ina | 1.12.2022 08:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DietaPo zhubnutí je to na každém, ale podle mě je dobrá varianta, si kupovat přípravky i potom. Odpověď |