Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - ketofit.cz

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
ketofit.cz - diskuze na toto téma
Ahojky holky, koukala jsem se na proteinové diety. Musím teda říct, že bych nějakou ráda zkusila. Ovšem nabídka je fakt perstrá. Abych si vybrala správně... No, hodně mě zaujala dieta ketofit.cz. Máte s ní prosím zkušenosti?

Andrea | 18.7.2022 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ketofit.cz
Z těch diet, co jsou k dostání, tak jsem si vybrala www.ketodiet.cz protože mi ta jejich jídla chutnala nejvíc. O ostatních to říci bohužel nemohu.

Odpověď
Terka | 25.7.2022 13:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: ketofit.cz
Fakt je v tom takový rozdíl? A já si myslela, že je to všechno na stejno :/. Můžu se tě zeptat jestli si neměla během diety hlad?

Odpověď
Jana | 3.3.2025 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ketofit.cz
Vždycky jsem si říkala, že začnu cvičit „od pondělí“, ale nějak to nikdy nevyšlo. Když jsem si ale pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , všechno se změnilo. Hodinky mě motivují pohybem každý den, protože mám jasný přehled o své aktivitě. Kolik jsem ušla kroků? Kolik kalorií spálila? Jak se mi zlepšuje kondice? Už žádné výmluvy! Navíc mají spoustu sportovních funkcí, ze kterých si vždycky vyberu. Co mě ale opravdu baví, je možnost sladit hodinky s outfitem, díky vyměnitelnému řemínku hodinek.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné