Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Lovecký nůž

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Lovecký nůž - diskuze na toto téma
Ahojky holky, měla bych dotaz... Potřebuju koupit dárek pro dědu. Myslím, že by hodně ocenil kvalitní lovecký nůž. Kde mají dobrou nabídku kvalitních nožů?

Silvie | 31.1.2022 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lovecký nůž
Manžel má taky pár kousků a všechny je má tady z toho eshopu https://dellinger.cz/cs/115-kapesni-lovecke-noze-zbrane.

Odpověď
Soňa | 20.2.2022 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lovecký nůž
Jo? Aha, tak super. Já dellinger znám, co se týká kuchyňských nožů, ale že mají lovecké, to jsem nevěděla... Mrknu, díky moc.

Odpověď
Simona | 29.3.2022 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lovecký nůž
Určitě tam mrkni. Mají tam přímo záložku na ty lovecké nože. To nepřehlídneš. A fakt vybereš, mají super nabídku. Já sama jsem tam vybírala a spokojenost maximální. Kdybys nevěděla, napiš jim, oni ti poradí.

Odpověď
Alex | 30.4.2022 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Lovecký nůž
Já jsem tam příteli koupila tento zavírací nůž https://dellinger.cz/cs/noze-zaviraci/2788-nuz-zaviraci-dellinger-coyotte-flipper-black-8cr14mov-8594195888731.html. Ten, co měl, se mu rozbil, tak chtěl nový. A myslím, že jsem vybrala dobře, protože je nadšený.

Odpověď
Betka | 30.5.2022 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Lovecký nůž
Ahoj, k tomu loveckýmu noži... Potřebuju taky jeden koupit. Dědovi, jako dárek... Na co se mám koukat při výběru? Chci mu udělat radost, ale nevím, zda sama dokážu vybrat kvalitní.

Odpověď
Vikky | 4.7.2023 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Lovecký nůž
Tak určitě je potřeba vědět, co by dědeček vlastně chtěl. Jakou velikost, jakou váhu, na co ho bude používat. Podle toho bych vybírala.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné