| Knížka pro dceru - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, chci se zeptat. Doporučíte mi prosím knížku pro dceru, 3 roky? Kde vůbec knihy kupujete?
Zita | 31.1.2022 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruAhoj, znáš tento e-shop ELLAMAX? Já tam nakupuju moc ráda. Mají tam krásný výběr knížek a právě pro děti. Jinak malýmu jsem tam koupila knížku KDE JE KRÁLÍČEK MAX? – Pohlaď a najdi!. A ta je teda super, moc hezká. Je to leporelo a děti hledají na každé dvojstraně králíčka Maxe. A když ho nenajdou, pomůžou si pohmatem. Králíček má totiž sametový kožíšek. Jo, je to moc hezká knížka.
Odpověď Lajka | 24.2.2022 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruAhoj, znáš tento e-shop ELLAMAX? Já tam nakupuju moc ráda. Mají tam krásný výběr knížek a právě pro děti. Pro ty prťátka je tam moc hezká knížka - KDE JE KRÁLÍČEK MAX? – Pohlaď a najdi! https://www.ellamax.cz/kde-je-kralicek-max-pohlad-a-najdi/ A ta je teda moc hezká. Je to leporelo a děti hledají na každé dvojstraně králíčka Maxe. Můžou hledat i ručičkama :) Králíček má totiž sametový kožíšek. Jo, je to moc hezká knížka.
Odpověď Elika | 29.3.2022 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruNo, neznala jsem ho, ale děkuji za info. Koukala jsem se na něj a moc se mi líbí. Jen bych se chtěla zeptat, za jak dlouho ten e-shop ELLAMAX objednávky doručuje? Děkuji moc.
Odpověď Danka | 31.3.2022 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruNo, neznala jsem ho, ale děkuji za info. Koukala jsem se na něj a moc se mi líbí. Jen bych se chtěla zeptat, za jak dlouho ten e-shop ELLAMAX objednávky doručuje? Děkuji moc.
Odpověď Erika | 30.4.2022 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruNo, tak s tímto problém není vůbec. Co jsem z e-shopu ELLAMAX objednala, tak jsem měla za pár dní doma :)
Odpověď Gabula | 30.5.2022 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruAno ano, taky jsem se přesvědčila :) Já jsem tam synovi koupila tuto knížku https://www.ellamax.cz/ezop-o-zviratkach-versovane-bajky/ Ezopovy bajky jsou skvělé, nadčasové a tady jsou vtipně zveršované, takže zaujmou nejmenší děti :) A jsou tam moc hezké obrázky k tomu.
Odpověď Lajka | 29.6.2022 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruAha, díky moc za info. Shop jsem neznala a teď jsem moc ráda, že o něm vím. Hledala jsem samolepkové sešity pro dceru a tady je mají za úžasný ceny. Pár jsem jich koupila, protože moje malá je miluje :) Tak máme nad čím trávit čas :)
Odpověď Dana | 30.6.2022 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruSuper, to jsem potřebovala vědět. Já jsem totiž v tomto ohledu marná :D Vše řeším na poslední chvíli…
Odpověď Elza | 30.7.2022 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruAhoj, já do knihkupectví nechodím. Právě z tohoto důvodu. Je to za mě ztráta času. Do všeho se začtu a nic stejně nekoupím. Nic si nevyberu. Ovšem kde nakupuju moc ráda, to je shop ELLAMAX. Znáš ho? Doporučuju. Pro syna jsou tam senzační ty Příběhy šampionů.
Odpověď Květka | 4.9.2022 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Knížka pro dceruJá jsem tam teď vybrala tuhle knížku https://www.ellamax.cz/jedeme-na-vylet-obrazkova-skolicka-pro-nejmensi/ a musím říct, že jsem moc ráda, že jsem ji malýmu koupila. Jsou tam otevírací okénka, což syna opravdu baví. Navíc se díky knížce učí. Máme ji pořád otevřenou, syn ji má opravdu moc rád. Je to jeho nejoblíbenejší knížka.
Odpověď |