| Senná rýma - diskuze na toto téma |
Pěkný den... Zajímá mě, jak bojujete s alergií na pyly? Děkuji. Barča Lorenzová | 7.8.2017 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Senná rýmaDobrý den, toto téma mě zajímá, budu sledovat. Snad se najde někdo, kdo přidá svou zkušenost... Moc by mi to pomohlo. Pořád hledám, co na sennou rýmu a zatím nic moc zázračnýho...:/ Odpověď Elena | 25.11.2017 16:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Senná rýmaAhoj, já na sennou rýmu užívám tyto kapky - https://www.drmax.cz/allergodil-nosni-sprej-sol-1x10ml Ty mi pomáhají nejvíc z těch, co už jsem zkusila... Odpověď Simona25 | 17.7.2018 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Senná rýmaMám už dlouholeté potíže se sennou rýmou, stále ucpaný nos, je to na houby. Na vsestihnu.cz/media/jak-uvolnit-ucpany-nos/ jsem ale našla pár babských rad, které mohou pomoci. Mě osobně pomáhá zvlhčování vzduchu, koupila jsem si zvhlčovača je to mnohem lepší. Co se možná málo ví, tak ucpanému nosu pomůže i zvýšení pitného režimu a jíst kořeněná jídla. Odpověď Jarka | 18.7.2018 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Senná rýmaAhoj .. chtěla bych se zeptat jestli nemáte vyzkoušený i stérimar na tu sennou rýmu ? Odpověď Drahuš | 27.8.2018 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Senná rýmaJá se bez něj neobejdu a začínám si ho šplíchat už na jaře, kdy pomalu všechno kvete. Bez toho bych se asi zbláznila, protože jsem toho vyzkoušela fakt hodně, ale nic mi nepomáhalo tak jak stérimar. Mám doma víc těch druhů, protože je dobrý i na hodně ucpaný nos a dětem ho kupuju taky když mi nějaké onemocní. Odpověď Alice | 10.9.2018 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Senná rýmaAno, já taky používám kapky na alergii a k tomu proplachuju Sterimarem. Ten mi hodně pomáhá proti vysušené sliznici. Odpověď Karolína | 19.9.2018 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Senná rýmaa používáš i ten s mědí na rýmu nebo pořád jen ten obyč? Odpověď Alice | 25.9.2018 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Senná rýmaS mědí používám na rýmu a nachlazení a normální na proplachování a zvlhčování. Odpověď Karolína | 28.9.2018 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Senná rýmaA náhodou ten sterimar mangan odzkousený nemás? Odpověď Alice | 30.9.2018 18:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Senná rýmaSterimar má dobré všechny výrobky, určitě se neboj ho koupit. Odpověď karolína | 30.9.2018 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Senná rýmaDěkuji za doporučení, jak pojedu na nákup, vezmu ho a vyzkouším. Odpověď Nela | 1.10.2018 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senná rýmaČetla jsem, že Sterimar pomáhá i na problémy s dutinami. Já jsem teda i alergik, ale když je změna počasí, trápí mě ucpávání dutin.díky Odpověď Karolína | 2.10.2018 08:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senná rýmaDala by jsi mi prosím návod, jak sprej používat, aby to mělo účinek? Kolikrát denně, kolik vstřiků a tak.. Odpověď Nela | 2.10.2018 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senná rýmaMrkni na stránky a pročti si to www.sterimar.cz/pripravky/ Odpověď Romana | 19.9.2018 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Senná rýmaJá i děti používáme Nasivin, máme odzkoušený, že nám dobře zabírá Odpověď Ella | 22.9.2018 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Senná rýmaJaké je u toho nasivinu složení ? Není to moc silné ? Odpověď Romana | 26.9.2018 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Senná rýmaOno záleží, který si koupíš :-). Mají to právě rozdělené podle věku. Pro každou skoupinu jinak silné kapky . Odkaz přímo od výrobce www.nasivin.cz/nase-pripravky/ Odpověď Ella | 30.9.2018 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Senná rýmaPro tak malé děti se dělají kapky? A máš odzkoušené? Odpověď Romana | 1.10.2018 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Senná rýmaAno, mám. Používáme celá rodina. Malému pomohly taky hnedka. Určitě vyzkoušej Odpověď Ella | 2.10.2018 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Senná rýmaNasivin sinus sirup nedávala jsi někdy už? přemýšlím, že ho koupím, je na cele dutiny, asi bude lepší než kapky, co myslíš? Odpověď Romana | 2.10.2018 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Senná rýmaMyslím, že když budeš mít sirup, kapky potřebovat nebudeš. Nebo se na to aspoň zeptej v lékárně. My to nekonbinujem, sirup krásně hleny uvolní. Odpověď Holánková | 30.10.2018 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Senná rýmaNa rýmu používám vždycky jen Nasivin a zatím se mi pokaždé osvědčil Odpověď Zuzka | 18.11.2018 10:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Senná rýmaTaké jsem už pár let věrná Nasivinu. Ty jejich kapky a spreje jsou bez konzervačních látek což je jedno plus, a nos mám díky nim při rýmě vždycky krásně volný Odpověď Haňule | 22.1.2019 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Senná rýmaJá jsem loni poprvé zkoušela ten sprej od nasivinu na sennou rýmu a ten se mi teda osvědčil, takže jsem ráda že vím po čem letos zase sáhnout bez toho aniž bych lítala po lékárnách a kupovala všechno možné. Odpověď Inna | 25.1.2019 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Senná rýmaA jsou ještě nějaké jiné ? Nasivin myslím kapky na sennou rýmu ani nemá ne ? Odpověď Fanny | 3.1.2020 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Senná rýmaTen ne, ale stérimar má sprej na sennou rýmu. Zjistíš to buď v lékárně když se zeptáš nebo na jejich stránkách. Odpověď |