Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Nábytek do bytu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nábytek do bytu - diskuze na toto téma
Odkud by jste mi doporučily objednat si nábytek ? Půjde o více kusů a ráda bych, aby mi bylo doručeno vše současně.

Evča | 4.2.2022 06:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek do bytu
Zkusila bych okay, s nimi je super domluva.

Odpověď
Nikola | 24.2.2022 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek do bytu
Pokud chceš kvalitu, tak bych spíš volila nábytek na zakázku, kde je dodací lhůta 5-6 týdnů.

Odpověď
Silvie | 12.3.2022 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek do bytu
Pokud jde o postele, tak doporučuju objednávat přes vyprodejpovleceni.cz odkud mám jak krásnou postel, tak i kvalitní matraci :)

Odpověď
Denisa | 29.3.2022 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nábytek do bytu
Dívala jsem se, že mají postele z masivu. To je super, je to hodně odolné dřevo a má dlouhou životnost. Mají i matrace což je super, že se mi podaří si postel zařídit komplet, protože se stěhuju a musím si nakoupit všechno nové a tady mají to vybavení za slušné peníze.

Odpověď
Silvie | 1.4.2022 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nábytek do bytu
Tak těch druhů mají víc. Třeba dceři jsem do pokojíčku objednala postel z dubu, ale ta kvalita tam prostě je.

Odpověď
Terkap | 28.4.2023 05:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek do bytu
Ahoj, my jsme sehnali nábytek do celého domu z finecase.cz/ . Líbí se mi ten rustikální styl. Ještě sháním nějaké drobné doplňky, ale to tak nějak postupně. To nejdůležitjší máme a jsem ráda. Zařizovali jsme bydlení několik měsíců, tak to bylo úmorné. Teď už si budeme jen užívat náš vysněný domeček :-) .

Odpověď
Marta | 28.6.2024 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nábytek do bytu
Dobrý den, prosím čeká nás kompletní rekonstrukce a já bych chtěla i kompletní obměnu nábytku při rekonstrukci. Můžete mi prosím poradit, kde se podívat po kvalitním nábytku prosím?

Odpověď
Petra | 30.6.2024 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nábytek do bytu
V dnešní době je těch prodejců opravdu hodně, a pokud člověk chce nábytek, který něco vydrží, tak je opravdu potřeba hodně přebírat. No nicméně, já jsem si při výběru nábytku do našeho domu hledala hodně zkušeností ostatních a dostala jsem velmi dobre referencee na https://www.nejlepsi-nabytek.cz/prodejna Prodejnu mám kousek, ale doporučovala mi je i kamarádka, která nakupovala přes e-shop. Zaváží to vlastním autem a třeba se sedačkou je to super, že to donesou a smontují až na místo, takže jsem se nemusela o nic starat. I v prodejně perfektní přístup, žádný nátlak, prostě mile poradí co je lepší a co je horší přímo pro mě. hodně mi to pomohlo s rozhodováním.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné