| Moda - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, kde nakupeje modu? Jako myslím na netu. Jaký shop se vám osvědčil? Hledám hlavně takové fajn věci, ležérní, na volný čas :) Díky moc. Linda | 2.2.2022 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | ModaJsem moc spokojená s www.genesis-eshop.cz. Nakupuji u nich oblečení sobě i dětem. Odpověď Johana | 9.2.2022 19:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ModaJsem na jejich stránky koukala, mají velký výběr. Odpověď Denisa | 26.2.2022 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ModaNa stránky jsem se dívala, mají velký výběr módního oblečení za skvělé ceny. Odpověď Kristýna | 17.2.2022 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | ModaZnám je, a moc ráda u nich nakupuji pro celou rodinu. Líbí se mi, že za sdílení s přáteli může každý registrovaný uživatel získat až 200 kreditů pro své nákupy, což je pak 20 Kč.
Uděláte to tak, že ve svém účtu na genesis si najedete "moje kredity" a tam najdete svůj unikátní odkaz, který můžete sdílet s přáteli a když na ten odkaz kliknete a následně do 30ti dnů objednáte, tak tomu kdo Vám odkaz poslal se na účet připíše 200 kreditů.
Odpověď Nanny | 22.2.2022 16:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | ModaAhoj, já osobně nakupuju moc ráda za https://www.zoot.cz/. Tam mi ta jejich nabídka sedí. Moc ráda tam vybírám a vím, že vždycky nakoupím a budu spokojená. Odpověď Dominika | 2.4.2022 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ModaJsem se na ten zoot dívala a byla jsem docela překvapená, protože oni mají svou privátní značku. Máte s ní zkušenost? Jak to jejich oblečení sedne? Odpověď |