| Šperk jako dárek na Valentýna - diskuze na toto téma |
Kupoval jste už někdo pro svoji drahou šperk jako dárek na Valentýna? Můžete mi s výběrem někdo pomoci? Co by tak holce ve 22 letech mohlo udělat opravdu radost? Jan Jedlička | 2.2.2022 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Šperk jako dárek na ValentýnaS přítelkyní jsem 4 roky a koupil jsem ji pěkný provázkový náramek s diamantem. Dokonce s laboratorním diamantem. Věřím, že se jí bude opravdu líbit, protože vypadá opravdu dobře a moderně. Odpověď Vojtěch | 5.2.2022 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Šperk jako dárek na ValentýnaJak to myslíte s laboratorním diamantem? Co je to laboratorní diamant? Kdo to prodává? Odpověď Jan Jedlička | 7.2.2022 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Šperk jako dárek na ValentýnaLaboratorní diamant je stejné kvalitní a stejně tak si drží hodnotu jako klasický diamant. Pokud by vás to víc zajímalo, tak se určitě podívejte na stánky obchodu https://www.tiami.cz/naramky/ , kde najdete šperky s laboratorním diamantem. I ten již zmíněný provázkový náramek, jako dárek na Valentýna je to opravdu super věc. Odpověď |