| Kojenecká voda - diskuze na toto téma |
Kupujete balenou kojeneckou vodu? Já teď četla že v testech ty balený vody často vůbec neprojdou, takže uvažuju nad filtrem přímo ke kohoutku, nemáte někdo zkušenost? Díky
Klára | 1.2.2022 22:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecká voda Taky tohle teď řeším, filtrační konvici nechci takže taky uvažuju nad průtokovým filtrem, budu fakt ráda za doporučení na nějakou spolehlivou firmu.
Odpověď Nikola | 1.2.2022 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecká voda Já právě taky nechci kupovat na blint, četla jsem že spousta filtrů je dovážených a že tomu se má člověk fakt vyhnout
Odpověď Kamča | 2.2.2022 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecká voda My máme filtr od české firmy Dionela, jejich filtry vyhrály v dTestu a jsou vyráběný přímo u nás v ČR takže jsou opravdu kvalitní. Mají i nějaká další ocenění…
Odpověď Klára | 2.2.2022 22:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecká voda Paráda, moc díky, jaký filtr od nich prosím tě máte?
Odpověď Kamča | 2.2.2022 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecká voda Máme přímo tenhle https://www.dionela.cz/dionela-fdn2-n10-vodni-filtr/d-2142 ale nechte si poradit od nich, pošlete jim rozbor vody a oni vám poradí co je pro vás za filtr nejlepší, nám všechno ochotně vysvětlili :)
Odpověď Klára | 2.2.2022 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecká voda Skvělý, moc jsi mi pomohla, děkuju!
Odpověď Kamča | 2.2.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kojenecká voda Tak to jsem ráda :)
Odpověď Nikola | 2.2.2022 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecká voda Mě by ještě zajímalo jak dlouho ten filtr vydrží?
Odpověď Kamča | 3.2.2022 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecká voda Nám asi tak rok, ale určitě to bude jiný podle toho kde bydlíte a kolik vás je. My jsme dva s miminkem.
Odpověď Nikola | 3.2.2022 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecká voda To je dobrý, když jsem to počítala tak to i finančně vychází hodně dobře Odpověď Nikola | 3.2.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecká voda A kupuje se koukám už jenom regenerační vložka, nemusí se kupovat celý filtr že?
Odpověď Kamča | 3.2.2022 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kojenecká voda Přesně tak :)
Odpověď Nikola | 3.2.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Kojenecká voda Děkuju moc za odpovědi, půjdeme do toho, líbí se mi že vyrábí filtry u nás takže konečně mám vybráno.
Odpověď Kamča | 3.2.2022 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kojenecká voda Tak to jsem ráda, že jsem dobře poradila
Odpověď |