| Broušení nožů - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, mám takový dotaz - necháváte si ještě i dnes brousit nože nebo rovnou koupíte nové? Sabina | 3.2.2022 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Broušení nožůJá si teda nože nechávám brousit, nové nekupuju, je to zbytečné. Nechávám si je brousit u společnosti Ostrá Pošta. Mají to skvěle vymyšlené a pro mě je to i pohodlné. Odpověď Veronika | 6.2.2022 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Broušení nožůNapíšete mi prosím jak to funguje nebo kde bych se dozvěděla víc informací? Odpověď Sabina | 9.2.2022 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Broušení nožůVšechno funguje přes poštu - objednáte, přijde Vám speciální obálka s kryty na čepele, zabalíte, odešlete. Nože se pak nabroušené vrátí zpět. Je to dobře vymyšlené a pro mě pohodlné, tady se dozvíte víc informací https://www.ostraposta.cz/ Odpověď Veronika | 18.2.2022 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Broušení nožůMoc díky, pátrala jsem i na jiných diskuzích a všichni služby od ostraposta.cz moc doporučují, tak je vyzkouším :) Odpověď Luiza | 20.2.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Broušení nožůHolky, taky jsem už na služby od ostraposta.cz slyšela samou chválu. Kolegyňky v práci je doporučovaly a moc si je chválily. Odpověď Elika | 22.2.2022 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Broušení nožůAhoj, chtěla bych se k té ostraposta zeptat... Kolik to broušení stojí? A jak dlouho trvá, než mi ty nože přijdou zpět?
Odpověď Erika | 3.4.2022 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Broušení nožůDívej se, od té doby, co jsem nože na broušení poslala, jsem je měla doma asi za týden. Jinak ta ostraposta má na webu poměrně hezky vypsaný ceník, takže se stačí mrknout tam. Je to podle toho, kolik nožů a jak často je u nich necháš brousit :) Odpověď Fanny | 25.4.2022 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Broušení nožůNo, já jsem je měla doma do týdne zpět. A nabroušený jsou teda perfektně, kvalitně, prostě profi :) Jinak teda mě osobně vyhovuje to, že na tom webu https://www.ostraposta.cz/ zadám intenzitu broušení a oni mi sami pak posílají obálky :) Odpověď Anna | 4.5.2022 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Broušení nožůNechávala jsem si nože brousit u známého a ten mi je totálně zničil. Potřebovala bych vybrat nové nože a tentokrát už bych chtěla koupit kvalitní nože do kuchyně. Zvládnete mi prosím poradit, jak a hlavně kde vybírat kvalitní nože? Odpověď Dominika | 8.5.2022 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Broušení nožůVybírala jsem kvalitní nože do kuchyně docela dlouho. Podařilo se mi pak jednou narazit na spolužáka, který vlastní velkou restauraci a ten mi doporučil nože co používají v kuchyni z damaškové oceli a ty jsou opravdu perfektní. Jsou perfektně ostré a porcovat s tím maso je doslova radost. Odpověď Anna | 11.5.2022 11:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Broušení nožůPotřebovala bych se podívat na nějaké takové kvalitnější nože. Kde se prodávají? Byla bych ráda, kdyby se mi podařilo konečně koupit nože z kvalitní oceli. Odpověď Dominika | 17.5.2022 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Broušení nožůPodívejte se na stránky obchodu https://www.dellinger.cz/cs/ , kde jsem kupovala kvalitní ostré nože z damaškové oceli. Uvidíte, že budete také určitě spokojená, jsou opravdu perfektně ostré. Odpověď |