| Kvalitní ostrý nůž do kuchyně - diskuze na toto téma |
Podle čeho se dá vybrat kvalitní ostrý nůž do kuchyně, který se pak znovu dá bez problémů nabrousit? Jaká je vaše zkušenost? Honza | 6.2.2022 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní ostrý nůž do kuchyněMusíte se dívat hlavně na kvalitu a složení materiálu, ze kterého je nůž udělaný. Já jsem si vybral nože do kuchyně, které se perfektně drží a práce s takovým nožem je pak opravdu radostí. Koupil jsem nože do kuchyně z kvalitní damaškové oceli, která má 33 vrstev z každé strany. Opravdu kvalitní a perfektní nože, které mám v kuchyni. Odpověď Dominika | 8.2.2022 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní ostrý nůž do kuchyněKolik jste za ty nože dal jestli to není tajné? Chtěla bych kvalitní nože, ale dívala jsem se, že nějaké třeba stojí i 10 tisíc za jeden a to byla za to tedy nedala. Odpověď Honza | 11.2.2022 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní ostrý nůž do kuchyněJá jsem kupoval jeden nůž okolo tisíce korun. Ono hodně zálež na co přesně ty nože chcete, a jaké si pak vyberete. Můžete se podívat na stránky prodejce https://www.dellinger.cz/cs/ Jsou to opravdu dobré nože, se kterými je radost v kuchyni vařit. Odpověď |