| vůně pro děti - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky,moje čtyřletá princezna mi oznámila, že by chtěla svoji vlastní voňavku, kupujete někdo už takhle malým dětem takový ty dětský vůně? nela | 24.7.2017 14:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | vůně pro dětitak to se spíš divím, že s tím přišla až teď, malá už t p mě chtěla ve třech letech,tak jsem neodolala a koupila ji voňavečku. Odpověď nela | 24.7.2017 14:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: vůně pro dětimoje dcera miluje ledové království, takže volba byla jasná: https://www.notino.cz/ep-line/frozen-toaletni-voda-pro-deti/ Odpověď adéla | 24.7.2017 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: vůně pro dětihele a nejsou tam nějaký svinstva, aby neměla malá vyrážku? Odpověď nela | 24.7.2017 14:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: vůně pro dětiné neboj se, větší svinstva jsou venku, když jdeš kolem silnice....navíc ve vůních od této značky je 95% přírodních složek a je to dermatlogicky testováno. Odpověď adéla | 24.7.2017 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: vůně pro dětitak jo, trošku jsi mě uklidila, já ji tok narozkám vezmu, bereš to přímo na notinu? Odpověď nela | 24.7.2017 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: vůně pro dětiano, beru zde i věci pro sebe. Odpověď adéla | 24.7.2017 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vůně pro dětia jak dlouho trvá zhruba než balíček přijde? Odpověď nela | 24.7.2017 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vůně pro dětimě všechno chodí tak do tří dnů, takže to máš coby dup doma :-) Odpověď |