| Správná hladina cukru v krvi - diskuze na toto téma |
Měřím si pravidelně cukr a snažím se také poctivě dodržovat rady doktorky pro držení si správné hladiny cukru v krvi. Jenže se mi to i přes to nějak moc nedaří. Jak si držíte správnou hladinu cukru v krvi?
Blanka | 7.2.2022 00:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Správná hladina cukru v krviKdyž jsem začala tento problém řešit, tak jsem si totálně překopala život a začala jsem žít hodně zdravě. Co mi však na správnou hladinu cukru v krvi nejvíce pomohlo bylo, když jsem začala pravidelně užívat doplněk stravy, který tělu k tomu pomáhá. Vše jsem konzultovala i s doktorem, který měl s tímto doplněk stravy už předešlou zkušenost u jiných pacientů. Odpověď Dominika | 9.2.2022 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Správná hladina cukru v krviZa jak dlouhou dobu jste tedy nějaké to zlepšení viděla? Za jakou dobu jste to zlepšení pozorovala? Odpověď Blanka | 11.2.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Správná hladina cukru v krviKdyž jsem začala opravdu pravidelně užívat přípravek www.glukorizin.cz/glukorizin-tobolky/ , tak už po cca 4 dnech jsem měla mnohem lepší hladinu cukru v krvi. Snažím se být vzorným pacientem, takže si cukr měřím pravidelně. Odpověď |