| Erotika - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Prosím prosím... Ráda bych poprosila o tip, co k valentínu? Co dáváe chlapů? Já nevím, no... Nějak mě nenapadá, co by mu mohlo udělat radost :) Přemýšlím nad nějaou erotikou... co myslíte? :-) Květka | 21.2.2022 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | ErotikaAhoj, tak co jsi vybrala? :) My jsme hodně vybírali erotiku. Společně... Pěkně jsme si prošli nabídku na e-kondomy a vybrali jsme si hračky, co by se nám líbili. Super bylo samotný vybírání a jak hračky dorazily, tak prostě paráda :) Odpověď Tonicka | 2.4.2022 12:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | ErotikaJá jsem nám tam koupila tento návlek na penis https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/navleky-na-penis/size-matters-clear-sensations-enhancer-sex-sleeve. Měla jsem obavy, jaké to s ním bude a jak se na něj bude tvářit chlap, ale zbytečně. Obou se nám to líbilo fakt moc. Odpověď Dana | 2.5.2022 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ErotikaTy jo, tak to je super. Já jsem vůbec nevěděla, že jsou i s vibrátorem. Musím na to kouknout. Já myslela, že jsou jen silikonový, jednoduchý. To jsem ted mile překvapená :) Odpověď |