| Voda - diskuze na toto téma |
Máte někdo filtr který odstraní z vody i dusičnany? Koukala jsem na tu nabídku firmy https://www.dionela.cz. Máte někdo zkušenost? Předem díky za reakce
Ema | 25.2.2022 21:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | VodaTaky chci takový filtr zkusit, tak jestli máte někdo zkušenost tak se prosím podělte.
Odpověď Danka | 25.2.2022 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | VodaMy od Dionely máme filtr, nechali jsme si od nich poradit jaký pro nás bude nejlepší, byli moc ochotní a bylo vidět že se vyznají takže já můžu určitě doporučit. Už ho máme dva roky, stačí jednou za rok regenerovat.
Odpověď Ema | 25.2.2022 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VodaAha to zní dobře, takže se nemusí kupovat znovu celý filtr?
Odpověď Danka | 26.2.2022 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: VodaNene jenom se koupí regenerační vložka.
Odpověď Ema | 26.2.2022 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: VodaNašla jsem teď že dokonce vyhráli i v dTestu, takže tím je to pro mě jasný. Děkuju za radu.
Odpověď Danka | 26.2.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: VodaRáda jsem poradila, hlavně abyste byli spokojení.
Odpověď |