| Dárkové předměty - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, poraďte mi prosím, kde mají pěkné dárkové předměty hlavně s valentýnkou tématikou ? Ranca | 4.2.2022 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárkové předmětytak za mě jednoznačně doporučuji www.nekupto.cz, tam jistě najdeš to co hledáš Odpověď Linda | 4.3.2022 19:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárkové předmětyjéé, co jsi tam kupovala? Odpověď Ranca | 9.3.2022 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárkové předmětyjá tam brala takové sady mini hrníčku.. je to tématické a roztomilé Odpověď Marketa | 13.2.2022 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dárkové předmětyZa mě velmi dobrý typ na dárek a to nejen k Valentýnu, kryt na telefon s fotkou. Tady přikládám odkaz, kdyby jste chtěl někdo využít :-p https://www.picasee.cz/design/vlastni-design-fotografie Odpověď Karolina | 20.2.2022 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dárkové předmětyTen kryt zní moc dobře, za jak dlouho Ti ho udělají? Odpověď Markéta | 24.2.2022 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dárkové předmětyZa tři mi došel domů v krásné dárkové krabičce, takže ho můžeš rovnou předat :-D Odpověď |