Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nosítko na miminko

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nosítko na miminko - diskuze na toto téma
Používáte hodně nosítko u dítěte? A dá se nosítko používat hned od narození? Hodně uvažujeme s manželem o jeho pořízení, ale pořád nevíme dle čeho se rozhodnout.

Žaneta | 8.2.2022 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nosítko na miminko
Na to ho koupit pak budete mít také času dost. Já jsem ho kupovala asi ve dvou měsících, kdy jsem chtěla doma také něco udělat. Dám si tam malinkou a mám volné ruce. Ona je tam spokojená a je na mě nalepená, takže pořád v teple.

Odpověď
Katka | 9.2.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nosítko na miminko
Jak těžké je do toho malou dát? Zvládáte to bez potíží sama nebo je potřeba k tomu nějaká asistence?

Odpověď
Žaneta | 12.2.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nosítko na miminko
Já jsem vybrala pro svoji malou tohle nádherné nosítko https://rischino-nositka.cz/rostouci-ergonomicke-nositko-flexible/wildlife-latte-flexible-novinka/ , které je vyrobeno z ergonomické česané bavlny. Výhodou nosítka je, že ho můžete opravdu nastavit tak, aby dítě podepíralo tak jak je potřeba.

Odpověď
Andrea Dobrocká | 7.4.2022 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nosítko na miminko
Nejlépe je nosítko před zakoupením vyzkoušet. Ideálně, když ti vysvětlí jak nosítko správně nastavit poradkyně. Mně to moc pomohlo. Poradila mi také s výběrem. Já jsem se nakonec rozhodla pro Rischino Flexible. Sedí skvěle.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné