| Nošení dětí v nosítku - diskuze na toto téma |
Využíváte s miminkem hodně nošení v nosítku? Je to pro dítě lepší? dokáže se tam třeba uklidnit? Mám doma 2 měsíční dceru a často ji nosíme v rukách. Byla by v nosítku spokojená? Lucie | 8.2.2022 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nošení dětí v nosítkuJá jsem kupovala právě v druhém měsíci dcerky nosítko, protože v rukách byla spokojená. Jinak nám často brečela a já jsem tak s ní nemohla nic pořádného udělat. Vybrala jsem pro ni nosítko z organické česané bavlny, na které jsou použity barvy s atestem pro použití pro děti. Našla jsem nosítko, které doporučuje i ortoped a musím říct, že se do toho dá dítě zapnout opravdu jednoduše. Odpověď Pavlína | 10.2.2022 00:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nošení dětí v nosítkuDokážete si do toho malou v pohodě uvázat sama? Kolik jste za tak kvalitní nosítko zaplatila? Odpověď Lucie | 12.2.2022 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nošení dětí v nosítkuVybrala jsem přímo toto flexibilní rostoucí nosítko https://www.rischino-nositka.cz/rostouci-ergonomicke-nositko-flexible/wildlife-latte-flexible-novinka/ , do kterého zvládnete dítě dát svépomocí úplně bez problémů. Toho se opravdu bát nemusíte, nosítko se dá kompletně dotáhnout tak, že se dítěti zcela přizpůsobí. Odpověď |