| Originální dárek pro slečnu na Valentýna - diskuze na toto téma |
Jaký originální dárek pro slečnu mi doporučíte na Valentýna prosím? Co by jí tak mohlo opravdu udělat radost? Lenka | 7.2.2022 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Originální dárek pro slečnu na ValentýnaCo třeba nějaké vtipné spodní prádlo? Já jsem dostala na Vánoce od přítele spodní prádlo, které se hodí k tomu jeho s vtipným nápisem. Oboje se vzájemně doplňuje. Na jeho trenkách je obrázek šroubu a já mám na kalhotkách matku. Je to vtipné a spodní prádlo se vždy hodí. Odpověď David | 8.2.2022 14:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Originální dárek pro slečnu na ValentýnaTo není zase tak špatný nápad, kde jste takové spodní prádlo koupila? Bylo to drahé pořídit? Odpověď Lenka | 9.2.2022 00:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Originální dárek pro slečnu na ValentýnaJá jsem kupovala konkrétně toto https://www.fajntricko.cz/p/1917/sada-trenky-kalhotky-sroub-matka Myslím si, že i jako dárek pro holku je to fajn. Kalhotky jsou navíc velmi příjemné, protože jsou z 95% bavlna. Najdete tam i tabulku velikostí, kde je i délka a šířka v centimetrech. Stačí tak poměřit to co máte doma a podle toho trefit velikost. Odpověď |