Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Prodloužení vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prodloužení vlasů - diskuze na toto téma
Jakou máte zkušenost máte s prodlouženými vlasy ? Chci si je nechat prodloužit, ale nevím jaké vybrat spoje. Podle čeho jste je vybíraly vy ?

Pavla | 31.5.2022 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodloužení vlasů
Vybrala jsem si tape-in spoje a to kvůli tomu, že s tím sestra umí, takže mi to nasazuje ona a nemusím ke kadeřnici :)

Odpověď
Linda | 1.11.2022 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prodloužení vlasů
Jsou k té aplikaci potřeba nějaké přípravky?

Odpověď
Pavla | 4.12.2022 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prodloužení vlasů
Nepotřebuješ k tomu dalo by se říct nic. Vypadá to takhle a pásky se lepí na vlasy a ty pak lehce přitlačíš https://www.clip-vlasy-levne.cz/58-vlasy-na-pasky-tape-tapex-tape-in-remy-aaa-50cm-evropskeho-typu fakt nic složitého.

Odpověď
Linda | 27.12.2022 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Prodloužení vlasů
Perfektní, vypadá to velmi jednoduše. Ve čtvrtek mám cestu do Brna, tak si budu vlasy vyzvedávat a o víkendu už bych je měla mít nasazené, tak snad se povede.

Odpověď
Karolínka J. | 5.5.2023 09:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodloužení vlasů - Salon a Metoda?
Ahoj holky, prosím o tipy na kvalitní salon v Praze specializující se na prodlužování a zahušťování vlasů a ještě vaše tipy na metody prodloužení a zahuštění? Díky moc.

Odpověď
Erika | 6.5.2023 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prodloužení vlasů - Salon a Metoda?
@Karolínka J. Ahoj, já docházím už roky do salonu Tomas Arsov na prodlužování vlasů metodou MicroLines, která je vhodná přímo pro jemné a řídké vlasy, které mám zrovna já, příroda mi moc nenadělila, tak tomu pomáhám. Každopádně je to finančně trošku náročnější, s tím počítej, ale ta kvalita a ten pocit stojí za to. Navíc ta péče zaměstnanců salonu a poradenství a prostředí je tam fakt úžasný, takže za sebe doporučuji právě je.

Odpověď
Katka Novot3 | 10.5.2023 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prodloužení vlasů - Salon a Metoda?
Taky chodím na prodlužování do jejich salonu, konkrétně na metodu Nano. Je to piplačka, ale je toopravdu profesionální práce, takže nejde nic poznat ani vidět a jakmile si na to zvyknete, ani vám to nepřijde, z počátku jsem to vnímala hlavně v noci, ale teď už mi to nepřijde. Koukni sem https://tomasarsov.cz/prodluzovani-vlasu/, mají tam vše popsáno, jednotlivý techniky a videa.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné