| Tabletypro psa - Simparica - diskuze na toto téma |
Nemáte někdo zkušenost s tabletama pro psy Simparica? Pomáhají proti blechám? Gábina | 8.2.2022 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tabletypro psa - Simparica Dobrý večer, nám je předepisuje veterinář. Jsou proti blechám i proti klíšťatům a roztočům. Účinkují až 5 týdnů a obsahují jen malé množství účinné látky. Odpověď Bibiana | 13.2.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tabletypro psa - Simparica Zdravím, holky - zeptám se asi blbě, ale nejsou lepší ty vodičky, který se aplikují na kůži a srst? Odpověď Gábina | 18.2.2022 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Tabletypro psa - Simparica Za mě tedy určitě ne. Náš pes s náma spí v posteli, takže tabletky upřednostňuju. Bylo by mi nepříjemný, pokud by s tím, co má na kůži s náma spal v posteli, takže u tablet určitě zůstaneme. Navíc mu chutnají, takže je to ideální. Odpověď Eva | 24.2.2022 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tabletypro psa - Simparica Holky, díky za komentáře. Tablety Simparica jsem hned nechala u veterináře předepsat a už jsme ji pejskovi dali. Odpověď |