| Holení - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte, co je šetrné na holení v podpaží a kolem bikin? Klasické gely mi nesedí, tak hledám alternativu, nejlépe nějakou šetrnou. Šárka | 9.2.2022 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Holení Já na holení používám tuhé mýdlo a jsem spokojená. Kupuju značku Louise émoi, je čistě přírodní a má výborné složení. Odpověď Věra | 13.2.2022 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Holení Na značku Louise émoi jsem už slyšela výborné recenze, poradíte, kde jejich produkty objednám na internetu? Odpověď Šárka | 15.2.2022 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Holení Já jejich produkty objednávám tady https://www.wereco.store/m/louise-emoi Doporučuji projít jejich stránky komplet, mají velký výběr ekologických výrobků. Odpověď Hanka | 10.2.2022 10:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Holení Používáte i něco po holení, aby se vám neudělala vyrážka ? Odpověď Alice | 19.2.2022 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Holení Zdravím, na eshopu wereco.store jsem objevila plno ekologických značek. Moc díky za doporučení, chce to začít žít trošku ekologicky, tak jdu objednávat :) Odpověď Katka | 22.2.2022 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Holení Koupila jsem si příjemný gel s aloe vera co je určený po holení na maluna.cz. Pokožka mě pak nesvědí a hlavně se mi oholená místa neosypou červenými pupínky. Odpověď |