| Kde objednat televizi levně? - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte kde koupit hodně levně kvalitní televizi? Mají teď někde akce nebo slevy? Denisa | 9.2.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde objednat televizi levně?Na www.okay.cz mají akce a slevy pořád, mrkněte. Navíc mají i slušný výběr značek. Odpověď Jarmila | 19.2.2022 13:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde objednat televizi levně?Za mě taky Okay, ceny mají níž než jakákoliv jiná konkurence. Odpověď Dana | 20.3.2022 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde objednat televizi levně?Máte někdo zkušenosti s koupí levné tv?Chci nějakou levnou televizi na chalupu. Odpověď Petra | 25.3.2022 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde objednat televizi levně?Manžel teď koupil jednu tv v jednom e-shopu na netu.Zjistím kde a napíšu ti sem. Odpověď Dana | 29.3.2022 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde objednat televizi levně?Tak to budeš moc hodná.Připadá mi,že je v dnešní době všechno strašně drahé. Odpověď Petra | 4.4.2022 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kde objednat televizi levně?Podívej se na okay.Najdeš tam velice dobré tv za super ceny. Odpověď Lenka | 2.4.2022 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde objednat televizi levně?Taky jsem byla omezená cenově, ale i tak jsem chtěla kvalitní televizi, tak jsem zvolila oravu a jsem spokojená moc https://www.orava.eu/cz/cs/televize Odpověď |