| Kosmetika na vrásky - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte opravdu dobrou a účinnou kosmetiku na počínající vrásky? Jaká značka je Vaše oblíbená? Laura | 16.2.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na vráskyAhoj, já jsem si tak před rokem oblíbila českou značku Iuvenio a můžu ji doporučit. Na značku jsem narazila náhodou, vyzkoušela ji a byla jsem fakt překvapená, že účinek na vrásky byl prakticky okamžitě viditelný. Já jsem 100% spokojená, okolí si dokonce myslí, že jsem byla na nějakém estetickém zákroku. Odpověď Kateřina | 19.2.2022 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na vráskyZnačka Iuvenio je skvělá. Není potřeba jít pod kudlu nebo něco podobnýho. Navíc je Iuvenio fakt účinná značka, výsledky jsou vidět prakticky hned. Odpověď Romana | 22.2.2022 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na vráskyHolky, poradíte stránky, na kterých bych se na produkty od značky Iuvenio mohla podívat? Odpověď Kateřina | 24.2.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetika na vráskyAno, produkty mají to přímo na svých stránkách, tady máte odkaz https://www.iuvenio.com/vsechny-produkty/ Odpověď Míša | 18.2.2022 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na vráskyJá jsem se ke kvalitní kosmetice dostala až díky pleťovému ošetření na Aether klinice, kam pravidelně docházím a rozhodně tyto služby doporučuju využít, protože jedině zkušená kosmetička nebo doktorka Vám poradí, co je pro vaši pleť vhodné. Odpověď Sára | 19.2.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika na vráskyjá už toho vyzkoušela milion, ale nejvíc miluju bio produkty a tak veškerou kosmetiku kupuji na www.milujubio.cz, doporučuji! Odpověď Katy | 20.2.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika na vráskyco za produkty od tam znáš? Odpověď Lenny | 21.2.2022 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika na vráskyNevím jaké zná Sára, ale já tam kupuji prakticky všechno. Krémy na vrásky, tělo, zubní pasty, šampóny..vyhovuje mi jak je vše na jednom místě Odpověď |