| SOS tlačítko pro důchodce - diskuze na toto téma |
Máte zkušenost s používáním SOS tlačítka pro důchodce? Tedy vybíral jste ho někdo pro svoje blízké a dokážete mi trochu poradit jak ho vybrat a jak to celé funguje? Michala | 18.2.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | SOS tlačítko pro důchodcePokud se rozhodnete pro pořízení SOS tlačítka, tak doporučuji vybírat tlačítko, které má i detekci pádu a má vysoké krytí proti vodě, aby si ho senior mohl vzít i do sprchy. To je opravdu důležité, protože právě ve sprše hrozí největší riziko pádu. Odpověď Katka | 21.2.2022 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: SOS tlačítko pro důchodcePokud jste ho vybírala i s tou detekcí pádu, tak mi můžete poradit, kam bych se mohla podívat? Kde bych ho mohla případně také koupit? Odpověď Michala | 24.2.2022 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: SOS tlačítko pro důchodceJasně, podívejte se na stránky, odkud jsem SOS tlačítko objednávala https://www.lokatech.cz/gps-gsm-sos-tlacitko-na-krk Dá se tam vybrat ve více barvách a najdete tady kompletní specifikaci. Odpověď |