| Nosítko pro miminko - výběr - diskuze na toto téma |
Nenašla bych tu prosím náhodou zkušenou maminku, která by mi mohla pomoci s výběrem nosítka pro miminko? Podle čeho nosítko vybírat? Tereza | 19.2.2022 22:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nosítko pro miminko - výběrJestli ho chcete vybírat pro miminko, tak musíte vybírat speciální ergonomické flexibilní nosítko, které je na používání už od miminka určené. Koupila jsem nosítko, které je dokonce z organické česané bavlny a s barvami s atestem pro děti. Odpověď Radka | 21.2.2022 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nosítko pro miminko - výběrKde se dá koupit takové nosítko vhodné už pro miminka? Chtěla bych koupit kvalitní, aby to bylo pro dítě dobré. Odpověď Tereza | 25.2.2022 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nosítko pro miminko - výběrErgonomické nosítko vhodné pro miminka můžete vybrat u https://www.rischino-nositka.cz/rostouci-ergonomicke-nositko-flexible/ JE z čeho vybírat, mají několik modelů z velmi kvalitní látky. Nosítko můžete klidně i prát v pračce na 30 na nízké otáčky. Odpověď Andrea Dobrocká | 23.5.2022 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nosítko pro miminko - výběrAhoj,ja jsem si koupila nosítko Rischino Flexible a byla jsem moc spokojená, nosila jsem v něm dcerku od cca 2 týdne do 2 let na uspávání. Odpověď |