| Snídaně pro prňousi - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaké snídaně dáváte skoro ročním prckům, poradíte? Jsem nějak bez fantazie, mám pocit, že jedem pořád to stejné dokola. Klaudie | 18.2.2022 09:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snídaně pro prňousiMy dáváme ráno kaši - jen střídám příchutě, mléčná/nemléčná, cereální … Malej si zvykl a kaše mu chutnají. Odpověď Marcela | 20.2.2022 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snídaně pro prňousiKaše je super nápad, díky :) Dávala jsem je jednu dobu večer, ale malej mi je večer už nechce. Odpověď Mirka | 22.2.2022 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snídaně pro prňousiHolky jaké kaše ráno dávat, poradíte? Taky mi dcerka po ránu nic moc nechce, pije jen mlíčko, ale kaši jsem nezkoušela. Odpověď Julie | 24.2.2022 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Snídaně pro prňousiKupuju kaše od Sunaru, zkoušela jsem víc značek, ale Sunar je má nejlepší https://www.sunar.cz/kase Odpověď Marcela | 26.2.2022 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Snídaně pro prňousiMoc všem děkuji za komentáře i odkaz na kaše, Sunar určitě koupíme a ochutnáme :) Odpověď |