| Erotická hračka - diskuze na toto téma |
Ahojky, co doma používáte za hračku? Nikdy jsem žádnou hračku neměla, ale říkala jsem si že něco zkusím, co bych podle vás určitě měla vyzkoušet, s čím vy jste spokojené?:-) Lucie | 21.2.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotická hračkaCo už mám přítele tak nic :-D ale dřív jsem měla vibrátor a bohatě mi to postačilo :-) Odpověď Ema | 22.2.2022 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotická hračkaA mužu se zeptat de si ho kupovala? Byla si někde v obchodě nebo sis objednávala přes internet ? Odpověď lucie | 23.2.2022 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotická hračkapřes internet :-D do bchodu by mě nikdo nedostal... nakupovala se tady https://e-kondomy.cz/ je tam super výběr všeho možného :-) Rozhodně stojí se tam podívat, věřím že si něco vybereš :-) Odpověď Ema | 24.2.2022 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Erotická hračkaMoc ráda se tam kouknu, děkuju za tip :-) Odpověď Lucie | 4.3.2022 09:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Erotická hračkaJAsně ;) klidně dej vědět kdyby si potřebovala pomoct nějak s výběrem :) Odpověď |