| CBD oleje - diskuze na toto téma |
Ahojky, máte nějaké zkušenosti s cbd oleji? říkala jsem si že nějaký vyzkouším, ale nevím jaký bude dobrý. poradíte? Alena | 19.2.2022 07:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | CBD olejePřijde na to s čím máš problém, podle toho se pak vybírají příslušné cbd kapky a jejich síla ;). Když by ses s problémem nechtěla podělit, tak se podívej na rastakoala.com kde mají na výběr z více cbd olejů v různých koncentracích ;). Odpověď Adéla | 20.2.2022 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | CBD olejeA zkoušet je chceš proč, copak tě trápí? :-) Odpověď petra | 22.2.2022 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CBD olejeNic moc zvláštního, jen jsem si říkala že vyzkouším, pořád všude čtu o těchto kapkách nebo olejích.. Odpověď Adéla | 23.2.2022 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: CBD olejeTak se rozhodně podívej na https://cbdsvet.cz/ mají tam pěkně popsané co k čemu je :-) Podle toho jsem vybírala já kapky co používám :-) na eshopu je toho spoustu od kapek, olejích až po kratom :-) Odpověď Romča | 24.2.2022 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: CBD olejeTo mně vyhovuje výběr, co mají na rastakoala.com. Dostala jsem se tam i k cbd kosmetice, kterou používám na ekzém. Odpověď |