| Cukrovka a dodržování všech pravidel - diskuze na toto téma |
Je tu někdo s diagnostikovanou cukrovkou a dodržuje všechna doporučení od doktora? Opravdu vám to pomáhá si držet správnou hladinu cukru v krvi? Blanka | 21.2.2022 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cukrovka a dodržování všech pravidelBohužel ano... Ze začátku jsem to dost těžko nesla až jsem to i trochu odmítala. Pak jsem se s tím nějak srovnala a začala jsem řešit, jak tělu co nejvíce pomoci. Proto jsem také začala pravidelně užívat potravinový doplněk, který dokáže tělu pomoci ke správné hladině cukru v krvi už po pár dnech a při dlouhodobém užívání dokonce dokáže i pomoci se zbavit léků na cukrovku. Odpověď Jiřina | 22.2.2022 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Cukrovka a dodržování všech pravidelKonzultovala jste to nějak i u doktorky? Když říkáte, že jste se dokázala zbavit léků na cukrovku? Odpověď Blanka | 24.2.2022 15:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Cukrovka a dodržování všech pravidelAno, řešila jsem to s doktorkou, ze kterou s tímto problémem docházím. Začala jsem pravidelně užívat potravinový doplněk stravy www.glukorizin.cz/glukorizin-tobolky/ Už po cca 5 dnech jsem viděla zlepšení při měření cukru. Odpověď |