Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Eshop se šperky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Eshop se šperky - diskuze na toto téma
Dobrý den, dáte mi tip na spolehlivý eshop, kde mají velký výběr stříbrných šperků? Chtěla bych objednat nějaký hezký kousek pro sestru k narozeninám.

Marta | 20.2.2022 21:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop se šperky
Zdravím, já mám dobrou zkušenost s objednáváním na Iocel. Mají krásné kousky a dobrý výběr.

Odpověď
Zuzana | 22.2.2022 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Eshop se šperky
Taky jsem na eshop www.iocel.cz nakoukla a jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila, mají fakt parádní stříbrné šperky :) Hned jsem si objednala dvoje náušnice a náhrdelník.

Odpověď
Eva | 25.2.2022 10:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Eshop se šperky
Moc díky za tip, na Iocel jsem hned šperk pro sestru vybrala a objednala.

Odpověď
Galetta | 15.7.2025 08:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Eshop se šperky
Ahoj kamarádko, já osobně bych se sám sebe zeptala, co vlastně potřebuji a co si od toho slibuji. Na internetu dneska koupíš i šperky za desítky tisíc, i když ty bych si asi chtěla vybrat osobně. Nedávno jsem sháněla pozlacené náušnice jako dárek pro kamarádku a našla jsem tenhle eshop: https://www.hotdiamonds.cz/_zlate-nausnice Tak třeba se ti trefím do vkusu.

Odpověď
Eva | 1.8.2023 06:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Eshop se šperky
Ahoj, já jsem koupila sestře k narozeninám tyto náušnice https://www.trzistestesti.cz/nausnice/nausnice-afrodite-stribro/ a jsou moc pěkný. mají tam i řetízky a náramky, tak si určitě vybereš :-) . Já jsem nevěděla co a ty náušnice mi přišly takové nejpraktičtější, protože ty nosí pořád :-) . Přemýšlím, že si je koupím taky, protože se mi fakt taky líbí :-D .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné