| Aku vrtačka pro manžela - diskuze na toto téma |
Chtěla bych pro manžela koupit novou aku vrtačku jako překvapení na jeho narozeniny. Máte někdo zkušenost s výběrem? Můžete mi poradit, jak vybrat dobrou aku vrtačku? Václav | 22.2.2022 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Aku vrtačka pro manželaMáte na to nějaké vyhrazené peníze? Kolik do toho chcete dát? Jestli mu chcete koupit kvalitní aku vrtačku, která bude mít výkon, tak bude stát cca okolo 5 tisíc. Mohl bych případně s výběrem poradit, protože jsem si ji sám pro sebe kupoval asi před měsícem. Odpověď Helena | 23.2.2022 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Aku vrtačka pro manželaPokud bude stát okolo 5 tisíc, tak je to naprosto v pohodě. Mohl by jste mi tedy s výběrem poradit? Na co bych se měla podívat? Odpověď Václav | 25.2.2022 12:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Aku vrtačka pro manželaPodívejte se na aku vrtačku https://www.rucni-naradi.cz/dewalt-dcd791d2-aku-vrtacka , kterou jsem kupoval pro sebe a jsem s ní maximálně spokojená. Vrtačka vydrží dlouho na baterie pracovat a dokáže pracovat s opravdu velkým kroutícím momentem. Odpověď Václav | 25.2.2022 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Aku vrtačka pro manželaJejí výkon jsem si hodně ověřil při vrtání do betonu a následném dotahováním šroubů do betonu. Odpověď |