| Dieta - diskuze na toto téma |
Zdravím, ráda bych zhubla přebytečná kila do plavek ale na diety jsem nikdy nebyla, ale řekla jsem si že bych nějakou zkusila jestli by mě opravdu pomohla zhubnout, nemáte někdo tip na účinnou dietu která vám opravdu pomohla zhubnout? :-) Linda | 23.2.2022 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaJá ted začala držet dobrou dietu kterou mi doporučila ségra která díky ní pěkně zhubla :-) Tak sem si řekla že ji zkusím taky :-) Je to nízkokalorická dieta, piju konkrétně šejky které jsou hrozně moc dobré a opravdu zasytí :-) Odpověď Eva | 24.2.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaTo zní dost zajímavě:-) Co je to za dietu?? Odpověď Linda | 25.2.2022 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaJmenuje se to nupo objednávala jsem na jejich ofiko stránkách https://nupo.com/cz/ jeste mě tam zaujaly ty jejich polévky tak ty budu rozhodně taky zkoušet:-) Odpověď Eva | 27.2.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaVypadá to zajímavě, rozhodně to stojí za vyzkoušení :-) mockrát díky za tip Odpověď |