| Inkontinence - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, měla jste některá v těhu problém s inkontinencí? Já teda jo a docela mě to překvapilo. Nikdy jsem nad tím ani nepřemýšlela, čili ani nevím, jak se k tomu postavit. Co třeba nějaké inkontinenční pomůcky? S čím jste spokojeni? Milka | 20.3.2022 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | InkontinenceNo, jako jo, ty si budeš muset koupit. Aby ses cítila v pohodě. Jak silnou tu inkontinenci máš? A cviky děláš? Odpověď Sandra | 20.5.2022 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | InkontinenceTo já měla s inkontinencí problém po porodu, a to dost dlouho, takže jsem musela nějakou dobu nosit inkontinenční kalhotky, protože vložky mi nestačily. Odpověď Eva | 25.6.2024 21:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | InkontinenceJakmile vás jednou zasáhne inkontinence, tak je třeba si to hlavně nevyčítat a hned jít někam za doktorem. Buď už za praktikem a nebo se rovnou obrátit na někoho, kdo vám skutečně pomůže. Mně třeba vložky nestačily, a tak jsem rovnou požádala www.asklepion.cz/plasticka-gynekologie/lecba-inkontinence o specializovanou léčbu. Odpověď |