| Kvalitní nože - diskuze na toto téma |
Ahoj :) Hele, holky, chtěla bych se zeptat na dárek pro chlapa. On by chtěl nože. Kuchyňské a taky kvalitní. Máte tip, kde bych takové sehnala :)
Lenka | 2.3.2022 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nožeZkus se podívat tady https://profikuchar.cz/ mají dost dobrý výběr z opravdu kvalitních nožů. Odpověď Zuzana | 10.3.2022 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní nožeTy jsi tam nože kupovala? Jaká značka je nejlepší? Odpověď Lenka | 1.4.2022 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní nožeAno, já jsem tam kupovala, záleží jakou máš představu, jestli chceš aby byly nože opravdu profesionální, nebo ti stačí obyčejnější, ale i tak kvalitní. Odpověď Zuzana | 10.4.2022 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní nožeNemusí být úplně profesionální, nějaké klasické do kuchyně. Odpověď Petruše | 18.3.2022 13:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nožeTaky bych potřebovala pořádné nože, zatím byly všechny buď hned tupé, nebo se ulomilo ostří nebo se s nimi špatně krájelo...existují vůbec nějaké pořádné nože? Odpověď Selena | 19.4.2022 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní nožeTaky se musím přidat, moje nože jsou jedna velká katastrofa, budu ráda za každou radu nebo zkušenost s kvalitními noži. Odpověď Silva | 3.5.2022 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní nožeTak se zkuste taky podívat na profikuchar.cz, mají tam kvalitní nože. Odpověď Selena | 11.5.2022 08:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní nožeVypadají dobře, jsou kvalitní? a vydrží dlouho ostré? Odpověď Petruše | 2.6.2022 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní nožeA kterou značku jsi tam koupila? Nebo je jedno, které vyberu? Odpověď Silva | 14.6.2022 13:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kvalitní nožeZkus se podívat třeba na tyhle https://profikuchar.cz/c/solo ale myslím, že je to jedno, spokojená budeš asi se všemi. Odpověď Denisa | 2.7.2022 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kvalitní nožeTaky jsem tam nože kupovala a nemůžu si je vynachválit, jsou super. Odpověď Kateřina | 14.7.2022 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nožeHolky a z jakého materiálu nože kupujete? Jaké jsou nejlepší? Odpověď pája | 7.8.2022 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní nožeJá jsem se na materiál až tam nedívala, spíš na recenze a doporučení od známých a nože z profikuchar.cz se mi zdály být nejlepší. Odpověď Denisa | 16.8.2022 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní nožeJá jsem koupila nože tady https://profikuchar.cz/c/premier a jsem moc spokojená. Určitě je doporučuji, dobře se drží, jsou ergonomicky tvarované, ostré, prostě super. Odpověď kateřina | 2.9.2022 09:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní nožeVypadají dobře, dá se tam koupit i celý blok s noži? Nebo ty jsi kupovala ze začátku jen pár nožů na zkoušku? Odpověď Denisa | 13.9.2022 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní nožeKoupila jsem rovnou celý blok. Dala jsem na doporučení, která jsem četla a musím říct, že se to vyplatilo. Odpověď |