Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Nože?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nože? - diskuze na toto téma
Ahojky, dotaz :) Jaké máte doma kuchyňské nože? Potřebuju poradit kvalitní kousky... Chci to jako vánoční dárek, tak budu ráda za inspiraci :)

Tereza | 17.4.2022 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože?
Vidím, že kvalitní nože nikdo neporadil, ale třeba budu úspěšnější. Já bych potřebovala nože nabrousit. Vybrala jsem si cca 5 let zpátky perfektní nože, se kterými jsem spokojená, jen to ostří už není co bývalo. Můžete mi poradit, kde nechat nože opravdu dobře nabrousit?

Odpověď
Dominika Sládková | 21.4.2022 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nože?
Celkem dlouho jsem v našem městě hledala, kde brousí nože. Nakonec jsem se podívala na internet a našla jsem firmu, kde si můžete broušení nožů objednat online. Po objednání broušení od nich poštou obdržíte obálku, do které nože vložíte. Jakmile jim nože přijdou, tak je nabrousí do opravdu perfektního ostří a ve stejné obálce vám nabroušené nože pošlou zase zpět.

Odpověď
Tereza | 24.4.2022 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nože?
Takže jste s broušením byla opravdu spokojená? Můžu se zeptat, kde jste si broušení nožů objednávala?

Odpověď
Dominika Sládková | 25.4.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Nože?
Broušení nožů jsem si objednala u firmy https://www.ostraposta.cz/ Jsem opravdu nadšená z toho, jak jsou nože ostré jako nové. Je potom radost se s tím pustit i do složitějšího porcovaní masa. Jde s tím vše jako po másle.

Odpověď
Karolka | 1.5.2022 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nože?
No, já si teda nože brousím sama doma a úplně v pohodě je krásně nabrousím. Mám nože i brusný kámen od https://dellinger.cz a protože je to značka kvality, tak ty nože zvládnu na tom kameni nabrousit sama.

Odpověď
Lili | 27.5.2022 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nože?
Taky mám doma nože od dellinger a musím říct, že jsem zatím neměla problém s broušením. Ty nože jsou kvalitní a perfektně nabroušený a fakt ostrý vydrží.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné