Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Malé posilovací stroje

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Malé posilovací stroje - diskuze na toto téma
Jaké posilovací stroje máte doma?

Markétka | 6.8.2017 13:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
Já jsem si teď dost zamilovala power balanční míč, dá se na něm dělat spousta věcí

Odpověď
Petka | 7.8.2017 10:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Malé posilovací stroje
Také mám tento https://www.fitness4u.cz/power-system-balancni-mic-balance-ball-2-ropes/, je to super pomocníček na cvičení doma

Odpověď
Adriana | 8.8.2017 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Malé posilovací stroje
Dívala jsem se, že prodávají spalovače tuků, to je super, nevěděla jsem, že něco takového existuje :-)

Odpověď
Silvovice | 21.9.2017 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
Vyplatí se investovat do běžeckého pásu?

Odpověď
KartneyPolly | 22.9.2017 10:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
Já mám kolo, není to úplně posilovací stroj, ale já to miluju, zacvičím si tak, nadýchám se čerstvého vzduchu. Nějaká náhražka v tělocvičně či v obýváku by mě prostě nebavila. Krom toho co jezdím jsem i zhubla, takže i tohle to splní.

Odpověď
Dorna5 | 24.9.2017 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
Pás by mě také lákala, ale bohužel ho nemám kam umístit? Existuje i něco skladnějšího? třeba stepper nebo doporučítě něco jiného? Rádabych cvičila u televize.

Odpověď
KarolínaLezerová | 25.9.2017 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
To kolo je super, věřím, že je i pro tělo a psychiku lepší dostat se ven. Osobně mám z pohybu venku větší radost a dovedu si spíše představit, že se pravidelně dokopu k jízdě na kole než k něčemu doma. Na jaře si kolo určitě plánuji pořídit, zatím si půjčuji manželovo staré. Na svet-zdravi.cz jsem si přečetla co udělat pro to, abych tou jízdou i zvládla ubrat pár kil. Taky jsem si jako motivaci koupila tachometr na kolo.

Odpověď
Lenka | 19.10.2017 06:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím, já osobně mám doma rotoped i posilovací stroj na břicho, manžel má posilovací lavici a běžkařský trenažér.. Tkže řekla bych toho máme dost. A necvičíme na ničem! Vždycky nás to drželo, jen když byl stroj nový, nebo třeba po Vánocích (njn novoroční předsevzetí), ale dlouho jsme nevydrželi. Letos jsme ale začali chodit do fitka a na sálové lekce v Brně a to nás teda drží. Doma si pak navzájem doporučujeme lekce, na co jít a tak :) Manžel teď uvažuje i o osobním trenérovi. Máte s tím někdo zkušenost?

Odpověď
Kateřina | 25.10.2017 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já když jsem začala chodit cvičit, jsem si právě zaplatila i osobního trenéra. Je to lepší, nevěděla bych jinak ani co na strojích v posilce dělat.. Ale právě ten mi doporučil cviky jak v posilce tak i vhodné sálové lekce a dokonce i jídelníček (jídlo, ne žádný koktejly apod.)... Byla jsem naprosto spokojená :) mohu jen doporučit, ale dej si pozor ke komu půjdeš, někdo si na trenéra jen hraje a v podstatě chce prodat jen nějaký hubnoucí čaje a podobný svinstva...

Odpověď
Lucie | 26.10.2017 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, také jsem měla osobního trenéra a mohu všem doporučit :) Ale jak už tady bylo řečeno, záleží koho si vybereš...

Odpověď
Lenka | 27.10.2017 06:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Malé posilovací stroje
A můžete mi prosím někoho doporučit?? Hledám v Brně a blízkém okolí.

Odpověď
Lucie | 27.10.2017 07:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Malé posilovací stroje
Mohu, ale jsem z Hradce Králové, takže byste to měla asi z ruky :)

Odpověď
Romana | 27.10.2017 07:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Malé posilovací stroje
Ahoj, já jsem si platila osobního trenéra (p. Růžička) v zone4you a byla jsem 100% spokojená. Takže doporučuji si zajít tam.

Odpověď
Mex | 16.11.2017 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Malé posilovací stroje
Ahoj taky uvažuji o osobním trenérovi, ale bojím se, že se budu stydět. Neřešil tady někdo podobný probléím? Jak probíhá lekce s trenérem?

Odpověď
Lucy | 20.11.2017 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malé posilovací stroje
Přesně! A já se bála že jsem divná. Já se prostě stydím před někým cvičit a funět…

Odpověď
Romana | 21.11.2017 12:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malé posilovací stroje
Tak to nemůsíš mít vůbec strach! Třeba můj trenér je naprostý profesionál, vždy mi cvik pořádně ukáže, dohlíží abych jej dělala správně a správně dýchala.. Myslela jsem, že mi to bude nepříjemné, ale naopak, bavíme se, vtipkujeme. Prostě pohoda. Uznávám, že první hodina, než jsem se rozkoukala byla trošku vážnější, ale rozhodně jsem se necítila špatně nebo nepříjemně... asi záleží ke komu jdeš... Ale pokud váháte, určitě to zkuste! :)

Odpověď
Mex | 22.11.2017 07:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malé posilovací stroje
Fakt? no já nevím... a ke komu chodíš?

Odpověď
Romana | 27.11.2017 06:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Malé posilovací stroje
Chodím do www.zone4you.cz, jak jsem psala. Trenér sejmenuje Pavel Růžička.

Odpověď
Týna | 21.5.2019 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
co myslíte tím malé posilovací stroje? ráda bych si domů taky nějaký pořídila, rotoped, běhací pás nebo tak něco...

Odpověď
Marcela | 29.5.2019 13:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
super stroje mna posilování a vlastně celkové vybavení mají na https://www.fitham.cz/ však se mrkněte a uvidíte. Najdete tam snad všechno ke cvičení

Odpověď
Ema | 31.5.2019 12:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
jak si to tak tady holky čtu, tak bych taky měla konečně něco se sebou dělat, tak uvidím pro co se nakonec rozhodnu

Odpověď
Helena | 16.6.2019 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
to je fajn že je tak velký výběr, ale je tady někdo schopný mi poradit co je dobré a co ne?

Odpověď
Nikča | 27.6.2019 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
které posilovací stroje jste si teda domů koupili? Teda pokud jste si nějaké koupili :) ráda se inspiruji a možná něco taky koupím

Odpověď
nela | 28.6.2019 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
koupila jsem si stepper https://www.fitham.cz/twist-stepper-housefit-soira-s-posilovaci-gumou-bily tak jsem zvědavá jak dlouho mi to vydrží, ale říkám si že snad by i nějakou dobu mohlo...

Odpověď
Hanka | 29.6.2019 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
poradíte prosím kde sehnat nějaké základní posilovací věci a vybavení? jakože od činek, po rotopedu, podložky...

Odpověď
Radana | 19.7.2019 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
vždyt se podívej na ten obchod fitham tam mají dostatek zboží a takových výbav na cvičení a pro tělo a nevím co všechno

Odpověď
Libka | 20.7.2019 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
Mrkni se na https://www.fitham.cz/domaci-fitness tam je docela velký výběr a i dost inspirace, tak snad natrefíte a dobře vyberete

Odpověď
Maruška | 29.7.2019 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
před měsícem jsem si domů koupila rotoped, tak uvidím, zatím každý den jezdím a nevím noc.. uvidíme jako nějaké výsledky to má, ale zatím nic moc :(

Odpověď
Lidka | 30.7.2019 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
Konečně bych taky se sebou něco měla začít dělat, jen je to prostě těžké, nikam nechci chodit (se vystavovat) tak přemýšlím nad strojem domů.

Odpověď
Heduš | 31.7.2019 11:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak se koukní na ten shop fitham a uvidíš, tam se můžeš inspirovat a třeba si i vybereš to na čem budeš chtít cvičit :)

Odpověď
Vendula | 22.8.2019 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
Prosím vás holky, používáte nějaký posilovací stroj na nohy? běžící pás si domů kupovat nechci, to běhávat sem tam chodím ven a to mě moc nebaví, tak pokud máte tip.

Odpověď
Adela | 24.8.2019 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
nevím co berete jako malé posilovací stroje, ale já mám doma třeba rotoped a to není už moc malý posilovací stroj né?

Odpověď
Míša | 26.8.2019 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
máme doma rotoped a běžící pás a docela na tom cvičím, záleží jak mám moc čas, ale radši mám teda rotoped

Odpověď
Linda | 29.8.2019 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podívej se na https://www.fitham.cz/domaci-fitness tam se můžeš inspirovat a možná si i vybereš, je to tam fajn :) a je tam snad všechno

Odpověď
Linda | 27.9.2019 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
Poradíte mi nějaký obchod se cvičebními pomůckami na doma? Ideálně kde se dá koupit prostě všechno. díky

Odpověď
Mirka | 28.9.2019 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
Když jsem se rozhodla že bych si nějaký ten cvičící přístroj domů koupila, tak jsem se podíávala na ten fitham a jsem tam kde jsem byla, vůbec ale vůbec netuším co koupit :(

Odpověď
Kamila | 29.9.2019 12:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Malé posilovací stroje
máme teda doma na cvičení jen činky, a chtělo by to něco poradit něco co by mi moc nezabíralo místo

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné