Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 03. srpna 2026, svátek má Miluše, zítra Dominik
Vyhledávání

Diskuse - Potřebujete naléhavě peníze?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Potřebujete naléhavě peníze? - diskuze na toto téma
Potřebujete naléhavě peníze? Můžeme ti pomoct. Jste v současné době ve finančních potížích nebo máte dluhy? Tímto způsobem vám dáváme příležitost prezentovat nová řešení. Už nečekejte, uveďte výši půjčky, kterou si chcete půjčit, a my se vám kdykoli ozveme. kontaktujte nás ještě dnes: E-mail: naglmartin11@gmail.com

Karel | 27.10.2022 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřebujete naléhavě peníze?
U mě teda ta potřeba není až tak naléhavá, ale peníze bych určitě potřeboval. V mém případě by to šlo na rozvoj podnikání. V současnosti podnikám jako živnostník, ale láká mě založení s.r.o. viz https://www.sidlofirmypraha5.cz Bohužel to něco stojí a kde na to v dnešní době vzít? Půjčka se jeví jako ideální volba.

Odpověď
Častula Michal | 5.3.2023 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Legální a poctivé půjčky
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete prostředky na bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnáni nebo podnikáte, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nepříjemný záznam v registru dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napiš mi email: michalcastula45@gmail.com

Odpověď
Emula87 | 16.8.2023 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jako hodilo by se pravda mít nějaké peníze navíc. Proto bych si měla asi někde sehnat brigádu. Našla jsem třeba portál www.hitprace.cz/brigady/ tak by to snad nemuselo být tak moc těžké, co myslíte? Jakou zkušenost máte vy s těmi portály které nabízejí práci, ať už nonline nebo i ofline.

Odpověď
hostonsky daniel | 6.3.2024 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlé půjčky - přímý investor, od 50.000 až 60.000.000,- KČ, pro individuální, diskrétní a citlivý přístup ke klientům.Nájemné dnes nepřekonatelné služby pro zaměstnance, důchodce, CVO, DPP atd. Peníze dostanete okamžitě.Jednoduché podmínky, jasná smlouva pro více informací volejte: hostonskydaniel23@gmail.com

Odpověď
Katka | 23.3.2024 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, děkuji za nabídku, ale momentálně nejsem ve finančních potížích ani nemám žádné dluhy. Pokud by se v budoucnu situace změnila, tak se určitě na vás obrátím. Já jsem si nedávno objednala firmu z internetových stránek https://webmailshop.eu/, která mi založila eShop na míru, a to mi pomohlo rozšířit moje podnikání.

Odpověď
JIRÁSKÁ LENKA | 31.7.2025 08:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím osobní půjčku zdarma
Dobrý den, máte nějaké finanční starosti nebo chcete platit účty nebo začít podnikat a hledáte někoho, kdo by vám pomohl, jsme spolehlivý věřitel, který nabízí půjčky důvěryhodným lidem, někomu, kdo neuteče s penězi, my nabízí půjčky od 10 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou na dobu (1 až 360) měsíců, pro více informací kontaktujte Email:jiraskal8@gmail.com

Odpověď
FILIP HORÁK | 18.1.2026 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SNADNÉ PŮJČKY DO 30 MINUT
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné