| Ketofit? - diskuze na toto téma |
Ahojky :) Potřebuju se do léta dostat do kondice :) koukala jsem se na proteinové diety. Musím teda říct, že bych nějakou ráda zkusila. Ovšem nabídka je fakt pestrá. Abych si vybrala správně... No, hodně mě zaujala dieta ketofit.cz. Máte s ní prosím zkušenosti? Lenka | 4.3.2022 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ketofit?Vyzkoušela jsem těch jídel víc, ale ketofit jednoznačně vyhrála, protože je mají fakt dobrá a neměla jsem ty 4 týdny problém vydržet. Odpověď Alena | 6.3.2022 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ketofit?Taky jsem držela tady tu dietu akorát jsem si teda jídla poskládala sama podle toho, co mi chutnalo z toho zkušebního balíčku, těch jídel tam mají dost https://www.ketofit.cz/ Odpověď Betty | 21.3.2022 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ketofit?Taky jsem zvolila tuhle dietu. Pro mě bylo rozhodující to, že ona má v sobě vitamíny, které jsou při dietě hodně důležité. Ostatní diety je nemají, musí se doplňovat. Ale ketofit má vitamíny už v sobě, a to prostě rozhodlo. Odpověď Jiřka | 18.4.2022 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ketofit?Ty jo, jo? To jsem ani nevěděla... Jako vím, že u proteinové diety je ptořeba vitamíny doplňovat, ale to, že je má ten ketofit v sobě, to je paráda. A jsou ta jídla dobrá? Odpověď |