| Plavky - diskuze na toto téma |
Kde mají baby hezký výběr značkových plavek ? Simona | 14.3.2022 13:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlavkyJakou značku preferuješ ? :) Já jsem si plavky vybírala na eshopu lucyto.cz tak se koukni jestli ti tam nějaké padnou do oka :) Odpověď Míša | 31.3.2022 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlavkyTak tady jsem si vybrala dvoje a nenechala jsem si ujít tu slevičku, takže jsem se registrovala a dostala slevu krásných 10% :)) Odpověď Renata | 11.4.2022 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlavkyNo já jsem se naprosto zamilovala tady do těch bílých od Hilfigera. Ty jsou perfektní https://www.lucyto.cz/vrchni-dil/tommy-hilfiger-core-signature-triangle-fixed-rp-uw0uw02696-ybr/. Těším se až mi přijdou, snad jsem trefila velikost. Odpověď Daria | 28.4.2022 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlavkyMají holky opravdu originály ? .. vůbec tady ten shop neznám .. Odpověď Kajka | 3.5.2022 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PlavkyJako počkej? Co máš na mysli? Jako myslíš ten shop lucyto? Jo, mají :D Prodávají kvalitní značkové oblčení a ano, jsou to originály. Odpověď |