| Vlásky - diskuze na toto téma |
Maminy, jak to máte s vlasy? Já třeba bojuju s délkou - nechtějí mi narůst. Uvažuju nad clip in. Máte s touto metodou prodložené vlasů zkušenosti? A nebo super by byl clip in culík. Kde mají fajn nabídku? Terka | 1.5.2022 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | VláskyAhoj, já moc ráda nakupuju na https://www.clip-in-vlasy.eu/. Kupuju si pásy, hustý vlasy mám dost, ale prostě něchtějí narůst, takže tam vybírám. Nabídku tam mají fakt super. Odpověď Darka | 30.5.2022 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VláskyAhoj, mají oni v nabídce clip in z pravých vlasů? A jak se ty clipy upravují? A jak se o ně starat? Odpověď Janinka | 29.6.2022 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | VláskyAhoj, já si je teda od clip-in-vlasy.eu kupuju. A jsem nadšená, protože se upravují opravdu snadno. Stejně jako moje vlasy :) No a kvalita je taky někde jinde :) Třeba culíky si i kulmuju a super. Odpověď Mekky | 28.7.2022 07:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: VláskyAhoj, prosím tě, ty si clip in sama upravuješ? Jako třeba kulmout nebo žehličkou? To se ty clipy nezničí? Odpověď |